Professional Consulting Engineers - Proiectare, consultanta constructii Bucuresti

Management proiecte constructii

Oferim planificarea, organizarea si gestionarea resurselor pentru a realiza îndeplinirea cu succes a obiectivelor specifice ale proiectului.

Principala provocare în managementul de proiect este atingerea tuturor obiectivelor, respectând în acelasi timp constrângerile specifice:

Timp;
Calitate;
Buget.
Prin intermediul diviziei de Management de proiect, Professional Consulting Engineers gestioneaza întregul proces de constructie, din faza de pre-design si pâna la cea de finalizare a proiectului.
 
Servicii incluse:
Management de proiect

Proiectele de constructii complexe presupun activitati care necesita lucrul în echipa. Construirea unei echipe eficiente este esentiala pentru succesul proiectului.
Specialistii nostri ofera consultanta generala clientului cu privire la fezabilitatea proiectarii, constructiei, bugetului si costurilor, a aspectelor legate de achizitii, pregateste si furnizeaza rapoarte adecvate pentru a facilita si sprijini deciziile clientilor în fiecare etapa a procesului de dezvoltare.
Identificam problemele si rezolvam conflictele înainte ca acestea sa devina presante folosind proceduri standardizate si procese care ofera rezultate excelente.
Ne asiguram ca proiectele clientilor nostri sunt livrate în conditii de siguranta, la timp, în bugetul stabilit si în conformitate cu documentatia de proiect.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0726682191; 0729015200
Calea Victoriei, nr. 155, Bl. D1, Tronson 5, Et. 6, sector 1
Distribuie