Pegasus SCS - Transport international, aerian, naval si rutier de marfa, Otopeni / Ilfov

Transportul rutier european

 Servicii de transport rutier de marfa si rutier charter în întreaga lume.

Cu o retea globala de companii partenere cu sediul strategic, Pegasus SCS ofera servicii de transport rutier trans-european de marfa si rutier în întreaga lume.

Fiecare dintre companiile partenere Pegasus SCS a fost verificata atât fata de standardele industriale internationale, cât si fata de standardele europene de înalta calitate.

Reteaua noastra extinsa permite companiei Pegasus SCS sa colecteze din orice locatie în cel mai scurt timp posibil.

Personalul de logistica al Pegasus SCS va selecta cel mai potrivit vehicul pentru transportul dvs. si va planifica cea mai economica ruta pentru a respecta termenul limita.

Suntem în masura sa oferim vehicule multiple de dimensiuni si capabilitati variate. Furnizarea de toate tipurile de camioane usoare de curierat pentru camioane supradimensionate si camioane grele pentru încarcaturi agabaritice, vehicule de ridicare a caramizilor, vehicule cu cortina, autocamioane, camioane frigorifice, încarcaturi pe acoperis, camioane cu platforma sau schelete pentru containere.

În cadrul angajamentului fata de serviciul pentru clienti, echipa Pegasus SCS va va informa în legatura cu evolutia marfii dvs., folosind sisteme sofisticate de software pentru manipularea si urmarirea derularii expedierilor. Pegasus SCS asigura ca starea livrarii dvs. este monitorizata în permanenta pentru a garanta livrarea la timp. Securitatea si confidentialitatea sunt garantate în orice moment.

Serviciile noastre includ

  • Colectii / livrari zilnice
  • Servicii zilnice de grupaj - consol de marfa
  • Colectare / livrari în timp
  • Dedicate - full truck
  • Servicii Express
  • Programare fixa
Galerie foto
  • ...