Perfect Moving & Storage - Servicii Ireprosabile Mutari & Depozitare

Mutari firme

În functie de tipul bunurilor ce se doresc a fi relocate atunci când vine vorba de mutari firme (dar nu numai), avem grija sa utilizam materiale speciale pentru ambalare / împachetare astfel încât livrarea la destinatie, sa se realizeze în perfecta stare.

Cutiile puse la dispozitie de catre firma noastra sunt special destinate pentru mutarile de mobilier, cartonaj dublu, sistem unic de realizare, scotch, folie cu buble pentru departamentele IT(calculatoare, laptopuri, imprimante etc.) folie stretch pentru mobilier fragil, împachetarea mobilierului în paturi de bumbac speciale pentru procesul de relocare.

Intervenim prompt si eficient, în prima faza pentru estimarea costurilor implicate, apoi continuam procesul, într-un mod organizat, cu rapiditate si profesionalism, asigurând finalizarea într-un timp record, la standarde ridicate.

Portofoliul bogat pe care îl detinem, experienta acumulata în decursul timpului  cunostintele avansate de specialitate ale echipei Perfect Moving, precum si preturile avantajoase practicate – reprezinta câteva dintre argumentele noastre în vederea stabilirii unor parteneriate de succes, de tipul win-win.

Galerie foto
  • ...