Perla Senior - Camin de batrani Ilfov

Perla Senior Snagov - camin de batrani premium

Amplasat chiar pe malul lacului Snagov, departe de agitatia orasului si aproape de natura, cu un decor elegant, camere spatioase si luminoase din care se pot admira cele mai frumoase rasarituri si apusuri, facilitati de ultima generatie si îngrijiri medicale premium, Perla Senior este locul în care orice vârstnic viseaza sa îsi petreaca anii senectutii.

Caminul Perla Senior ofera rezidentilor o experienta exclusivista, de hotel de patru stele, într-o atmosfera calda, ce recreeaza sentimentul de „acasa”, asigurându-le acestora o viata definita de demnitate, prietenie, atentie si siguranta.
 
Asistenta 24/7
 
 
Alimentatie personalizata
 
 
Kinetoterapie
 
 
Activitati recreative
 
Mereu implicati si atenti la fiecare nevoie a rezidentilor nostri, asiguram servicii profesionale complete de îngrijire a persoanelor vârstnice cu diferite niveluri de asistenta: cazare în camere spatioase cu 1-3 paturi, alimentatie personalizata, trei mese principale si doua gustari pregatite la locatie de chef-ul Perla Senior si de echipa de bucatari, monitorizare parametri fiziologici, consultatii medicale, kinetoterapie, psihoterapie, însotire pacient la spital, oxigenoterapie, Aqua Gym, sauna, SPA, piscina, jacuzzi si multe altele.
Camerele sunt spatioase, cu decor modern si luminos, dotate cu pat cu saltea speciala pentru un confort crescut sau pat medical, dupa nevoie, televizor LCD, mobilier nou, acestea fiind disponibile în regim single, double sau pentru trei persoane. Desigur, punctul central al încaperii este privelistea deosebita catre lacul Snagov, o oaza de liniste si încântare. Fiecare camera are o baie privata special amenajata pentru a se potrivi cu nevoile speciale ale batrânilor si pentru a oferi un nivel ridicat de siguranta.

Punem accent pe curatenie si ne asiguram ca atât camerele rezidentilor, cât si spatiile comune, sunt dezinfectate periodic, în special în aceasta perioada de incertitudine.

Galerie foto
  • ...