Phi Design - Arhitect proiectant Bucuresti

Servicii

Concept

Imaginea finala a proiectului tau incepe sa se contureze odata ce ne cunoastem si discutam despre spatiile pe care doresti sa le amenajezi, ne spui care sunt dorintele, bugetul si propunerile tale, urmand ca noi sa ajungem sa dezvoltam un concept de design potrivit pentru personalitatea ta. Conceptul se refera la idea initiala, samanta de la care porneste proiectul,  si care va fi urmarita pe tot parcursul procesului de creatie. Speram la o colaborare frumoasa si cat mai fructuoasa, asa ca, asteptam sa ne cunoastem!

Proiectare

Proiectarea unui spatiu incepe cu realizarea primelor masuratori. In acest prim moment, putem stabili repartizarea incaperilor, urmand sa definitivam distributia mobilierului in plan, tinand cont de anumite caracteristici functionale ce urmaresc stilul tau de viata si nevoile tale. Odata ce avem acceptul tau, vom incepe sa ne punem creativitatea si cunostintele noastre la treaba, ajungand sa realizam spatii marcante din punct de vedere vizual, atragatoare si unice, caracterizate de flexibilitate. Vom realiza pentru tine schite 3D si imagini fotorealiste cu interiorul mult dorit, astfel, vei putea vizualiza dinainte cum va arata casa ta.  Iti vom pune la dispozitie toata documentatia tehnica necesara punerii in practica a proiectului.

Implementare

Cand ne vom apropia de obiectivul final, iti vom inmana ofertele de la colaboratorii nostri pentru mobilierul la comanda, lista de cumparaturi, ce va contine informatii despre piesele de mobilier, corpurile de iluminat, perdele, decoratiuni, obiecte sanitare etc., materiale, respectiv, furnizori si preturi. De asemenea, vei primi listele cu finisajele alese pentru amenajare, inclusiv cantitatile necesare. In final, ne vom asigura ca proiectul se va executa tinand cont de toate alegerile noastre si vom efectua cateva vizite pe santier. Odata ce misiunea noastra a fost indeplinita speram ca spatiul sa te cucereasca si sa-ti ofere confortul mult dorit!

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0721284199; 0729928219
Str. Nuvelei, Nr. 52, sector 1,
Distribuie