Cabina Foto Evenimente Picbooth

Cabina Foto Aniversare - PicBooth

Echipa PicBooth iti ureaza un calduros LA MULTI ANI!! Cu oglinda magica PicBooth, petrecerea poate sa inceapa. Fie ca este vorba de majorat sau serbezi implinirea a inca unui an din viata ta minunata, noi vom avea grija ca evenimentul tau sa fie unul memorabil.

Noi, cei de la PicBooth credem ca daca respecti toate regulile, vei rata toata distractia. Si daca tot nu tinem cont de reguli, nu vom tine cont nici de numarul de poze pe care petrecaretii le vor face la cabina foto. Vorba aceea…lasam oamenii sa se simta bine!
Toti cei care au aparut in poze vor primi cate un print cu banda magnetica. De ce? Pai ce loc mai bun sa pastrezi astfel de amintiri, daca nu pe frigider? Si nu iti face griji ce poze sa pastrezi tu si pe care sa i le dai bunicii care nu a putut ajunge sa isi serbeze nepotul/nepoata, pentru ca putem face mai multe copii, sa se bucure toata lumea.

In photo corner-ul special amenajat de echipa PicBooth, invitatii vor descoperi oglinda magica, pregatita sa surprinda imaginatia acestora folosind accesoriile hazlii din coltul nostru vesel. Bineinteles, pe langa mirrorbooth si accesorii, foarte important este fundalul, pe care il veti putea alege din colectia noastra care cuprinde de la fundaluri. Si nu in ultimul rand, punem foarte mult accent pe grafica fotografiilor, pe care o vom personaliza in functie de tematica petrecerii si preferintele sarbatoritei/sarbatoritului.

Galerie foto
  • ...