Planeta Ham Ham - pethotel Bucuresti

Pensiune

Oricand aveti nevoie sa va cazati catelul (sau pisica) intr-un loc sigur si accesibil, in spatii de interior, la toate categoriile de pret, Planeta HamHam va sta la dispozitie. Fie ca plecati din oras, va lasati catelul la gradinita sau doriti sa-l educati printr-un curs intensiv de dresaj, veti gasi aici cel mai confortabil pethotel.

 • 3 plimbari zilnice, la orele stabilite de stapan
 • program personalizat de masa, conform indicatiilor stapanului
 • 50% reducere pentru al 2-lea catel apartinand aceluiasi stapan, cazat in aceeasi camera

Servicii optionale:

 • pret special de 30 Lei/zi pentru acces la daycare / gradinita
 • program personalizat de educatie si dresaj
 • hrana Royal Canin si/sau hrana gatita (25 lei/30 lei)
 • servicii medicale la solicitarea si indicatiile stapanului sau a medicului veterinar (20 lei/zi)

Check-in/Check-out: Luni -Vineri 9:00 – 18:00, Sambata – Duminica 9:00-14:00.

Pentru efectuarea rezervarilor la Pet Hotel se va achita contravaloarea unei zi de chirie, care nu este returnabila in cazul razgandirii Locatarului, indiferent de moment.

Ziua de cazare incepe la ora 13:00 si se termina a doua zi la ora 12:00.

In ziua cazarii, animalul de companie poate fi adus mai devreme, incepand cu ora 09:00, iar in ziua decazarii trebuie preluat de catre Locatar pana la ora 13:00 insa nu mai tarziu de ora 18:00, fara a se percepe costuri suplimentare.

Cu titlu de exceptie, pentru a veni in intampinarea nevoilor Locatarului, in ceea ce priveste inchrierea tip Pet Hotel, in masura in care camera rezervata este ocupata in intervalul de timp imediat anterior cazarii (interval 09:00-13:00) sau camera trebuie de indata eliberata imediat ulterior decazarii (interval 13:00-18:00) animalul de companie va fi gazduit temporar, pana la intrarea in camera, sau, in cazul decazarii, pana la preluarea de catre stapan, in oricare dintre spatiile Complexului, in masura disponibilitatii si fara un cost suplimentar.

In situatii speciale, pentru inchirierea tip Pet Hotel, Locatarul are optiunea sa predea/preia animalul de companie in intervalul 07:00-09:00 ("Early Check-In"/"Early Check-Out") respectiv sa il preia/predea in intervalul 18:00 – 22:00 ("Late Check-Out"/"Late Check-In"), insa cu respectarea cumulativa a doua conditii, respectiv:

 • notificarea in prealabil a personalului de receptie al Complexului despre intentia de a exercita aceasta optiune, si
 • achitarea unei chirii suplimentare in cuantum de 50 lei.

Pentru cazarea cainilor este necesara prezentarea carnetului de sanatate cu dovada vaccinarilor si deparazitarilor efectuate in termen, inclusiv vaccinul impotriva tusei de canisa (Nobivac KC), facut cu cel putin 4 zile inainte de cazare.

Galerie foto
 • ...
 • ...