Art&Craft Design - Seminee cu bioetanol Planika, Otopeni / Ilfov

Planika - Despre firma

Cu success in peste 30 de tari la nivel mondial Planika a propus pietei mondiale un mixt intre modernism, tendinte actuale si un element al naturii: focul….inserat in seminee moderne, seminee clasice, seminee de perete, seminee de gradina/terasa, seminee free standing, mese-semineu.

Planika este o companie care imbina inovatia cu tehnologia si a fost fondata ca un joint - venture Australian-European. Detine patentul pentru Glassfire Technology unica tehnologie de acest tip. Planika este prezenta in 30 de tari cu sedii in in Londra (uk) si New Jersey (usa).

Succesul sta in inovatii care se adreseaza ca design stilului de viata contemporan. Conceptul si cunostintele tehnologice impreuna cu experienta stau la baza fiecarui semineu. Intotdeauna acordam atentie maxima fiecarui detaliu in timp ce modelam forma si selectionam cu atentie materialele de cea mai inalta calitate.

Semineele Planika satisfac pana si cel mai exigent criteriu de amenajare, fiind destinate atat spatiului interior cat celui exterior. Ti-ai dorit dintotdeauna semineu ? Atunci semineele Planika sunt singura solutie ce te scapa de horn, evacuare, cenusa, funingine sau alte reziduuri neplacute.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...