Pointer Systems tractari auto Bucuresti

Masina de inlocuire

Uneori ne „luptam” cu ceasul, cu orele si cu minutele, pentru a fi punctuali, o calitate apreciata. Daca sunteti în drum spre o locatie importanta, daca trebuie sa ajungeti la timp la întâlnirea programata, defectiunile aparute din senin, parca de nicaieri, la autoturismul pe care îl conduceti si care îi afecteaza capacitatea de rulare, pot fi o mare problema.

Personalul nostru calificat poate interveni de urgenta pentru a remedia defectiunile, iar daca nu poate repara automobilul în aceeasi zi si distanta fata de resedinta dumneavoastra este mai mare de 100 de kilometri, atunci Pointer Systems va pune la dispozitie pentru maxim 2 zile un alt vehicul la standarde ridicate de dotare si siguranta, din categoria MCMR sau ECMR, pentru a putea sa va continuati drumul si a ajunge la timp la destinatie (în situatia în care resursele locale permit acest lucru). În timp ce dumneavoastra va îndreptati spre locatia initiala, personalul Pointer Systems va remorca vehiculul avariat, blocat sau defect, în conditii de siguranta. Costurile acestui serviciu nu includ cheltuielile pentru combustibil sau pentru oricare alte taxe suplimentare.

 

Continuarea calatoriei sau întoarcerea acasa, în functie de dorintele beneficiarului, daca autovehiculul este imobilizat la peste 100 km de resedinta iar reparatia nu poate fi finalizata în aceeasi zi, se poate face si cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, tren, autobuz sau avion, clasa turist, Pointer Systems asigurând cheltuielile de deplasare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213231111; 0799304304
Str. Poterasi, nr. 10, etaj 3, sector 4,
Distribuie