Abel - Casa Funerara Bucuresti

Repatriere Decedati-Transport Funerar International

Oferim servicii de repatriere decedati in Romania si transport funerar international din Europa, tari precum: Anglia, Franta, Germania, Spania, Italia, Austria, Suedia, Norvegia, Belgia, Danemarca, Elvetia, Scotia, Regatul Unit, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Monaco, Irlanda, Islanda , Grecia, Finlanda, Albania, Andora, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Estonia, Finlanda, Georgia, Kazahstan, Lituania, Letonia, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Muntenegru, Tarile de Jos, Polonia, Macedonia, Moldova, Rusia, Serbia, San Marino, Slovenia, Slovacia, Tara Galilor, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican. Expatriere decedati in USA, Canada, America de Sud, Asia, Africa, Orientul mijlociu.

 
Repatriere cu avionul
Repatriere pe calea aeriana presupune preluarea persoanei decedate de la domiciliu, azil, morga, spital, imbalsamarea acestuia, apoi depunerea intr-un sicriu destinat repatrierei din zinc adecvat pentru transportul international. Pentru transportul pe cale aeriana este necesara rezervarea zborului pentru transportul aerian precum si pentru transportul la aeroportul apropiat.

Compania noastra va contacta autoritatile abilitate in vederea obtinerii tuturor documentelor precum avize si certificate care sunt necesare pentru efectuarea transportului international funerar pe cale aeriana.

Suntem o companie cu experienta mare in serviciile de repatriere decedati, lucram in colaborare cu companii aeriene in vederea serviciilor de repatriere pe calea aerului si institutii guvernamentale, ambasadele, consulatele astfel incat sa putem furniza servicii de repatriere decedati rapide si de calitate, indiferent de destinatie. Procedurile se vor efectua conform normelor legislative din tara in care a survenit decesul, in conditii optime atat din punct de vedere legal cat si igienic.


Transport funerare international
Transportul funerar international se face din orice tara pana in Romania indiferent de destinatie si doar respectand conditiile prevazute de legislatia tarii in care a avut loc decesul persoanei respective si in conformitate cu regulile internationale in vigoare.

Compania noastra va ofera serviciul de transportul funerar international atat pe cale terestra cat si aeriana oferind si toate informatiile legate de pasii care trebuie facuti.

Repatrierea cu ajutorul transportului funerare rutier (terestru). Parcul nostru auto este compus din vehicule omologate conform prevederilor in vigoare, fiind dotate cu sisteme speciale de control al temperaturii care au posibilitatea de a conserva trupul defunctului(ei) pana la destinatie. Cea mai importanta particularitate a acestui tip de serviciu este ca se poate efectua de la adresa la adresa, din localitatea din tara in care s-a produs decesul direct la adresa din tara de destinatie. Acest tip de repatriere genereaza costuri mult mai mici decat cea pe cale aeriana, este destul de rapid si presupune un numar mai mic de documente ce trebuie intocmite.

Galerie foto
  • ...
  • ...