Popesti Dent-stomatologie-Ilfov

Estetica dentara

Dinti albi si frumosi Astazi, din ce in ce mai multi oameni beneficiaza de estetica dentara ce cuprinde un spectru larg de tehnici menite sa contribuie la imbunatatirea zambetului. Datorita materialelor si a tehnicilor de prima clasa, dintii pot arata si dura mult mai bine decat in trecut. De acum nu veti mai avea dinti ciobiti, patati, fisurati sau spatiati. Cosmetica dentara va poate oferi dinti mult mai frumosi ca pana acum, redandu-va zambetul plin de incredere! Zambetul este o importanta cale de comunicare. V-ati aratat zambetul impecabil sau v-ati ascuns dintii de lentila aparatului? In cazul in care zambetul Dvs nu va mai face sa va simtiti increzatori in propria persoana, veti fi bucurosi sa aflati ca acum exista solutii simple care va readuc zambetul pe buze.

Albirea dentara este de doua feluri: albirea dintilor a caror culoare a fost modificata in urma devitalizarii (scoaterii nervului) sau a unui traumatism si albirea in scop cosmetic. Albirea se realizeaza cu ajutorul unui gel ce contine peroxid  de hidrogen in concentratie de 30-38 % care este potentat sau nu de o lampa cu accelerator de albire  ( lampa LED ). Sedinta de albire propriu-zisa este precedata de periajul profesional cu o pasta speciala abraziva pentru a curata dintii si a permite geluilui si luminii lampii de albit sa patrunda in structura dentara. Evident, nici sistemele de albire la domiciliu nu si-au pierdut din valoare, iar in toate situatiile care necesita albire, cleaning-ul profesional cu cateva zile inainte este absolut obligatoriu. Nuantele obtinute atat prin sistemele “take home”, cat si prin cele “in office”, sunt de 8-10 ori mai luminoase decat cele initiale, iar rezultatul este garantat pentru 2-3 ani.

FATETELE DENTARE sunt indicate in cazul in care prezentati: o Spatii interdentare inestetice o Incongruenta dento-alveolara (“inghesuiri”dentare minore si moderate) o Coloratii intrinseci reduse si medii (tetraciclina si fluoroza) o Forme si dimensiuni inestetice ale anumitor dinti o Traumatisme dentare sau leziuni carioase insotite de pierderi moderate de substanta dentara o Dinti cu textura de suprafata neomogena

COROANE DIN CERAMICA INTEGRALA reprezinta o varianta extinsa a fatetelor ceramice (portelan) care imbraca dintele in totalitate.  Obtinem o schimbare esentiala a expresiei faciale si se poate modifica linia surasului, culoarea si  forma dintilor. Acestea sunt realizate din ceramica de inalta calitate si sunt aproape imposibil de deosebit de un dinte natural. Coroana dentara se aplica in cazul in care distructia dintelui este mare si este imposibila aplicarea fatetelor ceramice. Pentru schimbarea aspectului este necesara aplicarea coroanelor de ceramica integrala doar acolo unde nu poT fi aplicate fatetele ceramice.

  INDEPARTAREA PETELOR EXTRINSECI Detartrajul reprezinta manopera prin care se indeparteaza tartrul de pe suprafata dentara si este indicata cel putin o data la 6 luni. Air-Flow ( prophy jet ) este un sistem modern folosit pentru  indepartarea depozitelor de tartru foarte fine si a coloratiilor de pe dinte cu ajutorul unui jet de bicabonat de sodiu si apa, jet care partrunde inclusiv in spatiile interdentare redand astfel albul natural al dintilor.

Galerie foto
  • ...