Pot Construct Project Management - Firma constructii Bucuresti

Constructii case la cheie

O casa la cheie include specificatiile unei case la rosu, plus finisaje si instalatii. Dupa realizarea casei la rosu, vor incepe lucrarile de finisare si ale instalatiilor:

 finisaje exterioare – tamplarie exterioara, tencuieli exterioare
 finisaje interioare – tencuieli interioare sau gips-carton, gresie, faianta, parchet, usi
 instalatii sanitare – chiuveta, cada sau cabina dus, vas toaleta, robineti bucatarie / baie, racorduri
 instalatii termice – centrala termica, calorifere, racorduri
 instalatii electrice – trasee electrice, prize, intrerupatoare, tablou electric, corpuri iluminat

Constructia “la cheie” reprezinta casa finalizata in totalitate, cu toate finisajele si instalatiile tehnice din dotare in stare de functionare.

Calitatea lucrarilor reprezinta un factor de importanta maxima in exploatarea constructiei, degradarea rapida a finisajelor sau defectarea unor instalatii producand, in timp, cheltuieli suplimentare si disconfort. De aceea, aceste operatiuni trebuie executate de un personal specializat, profesionist, care poate garanta calitatea lucrarilor.

POT CONSTRUCT trateaza cu seriozitate fiecare lucrare in parte, indiferent de tipul acesteia, contribuind cu sfaturi si sugestii bazate pe cunostintele si experienta acumulata de-a lungul timpului. De asemenea, recomandam clientilor nostri materialele potrivite pentru fiecare lucrare in parte, recomandare bazata pe utilizarea acestora in multe cazuri precedente de case la cheie si constatarea calitatii lor.

Galerie foto
  • ...