Camin de batrani Povestirile Bunicilor - Bacau

Despre noi

La centrul nostru, caminul de batrâni „Povestirile Bunicilor” din Bacau, oferim conditii de cazare excelente, mâncare gatita în bucatarie propria si tot ajutorul de care este nevoie pentru ca sederea alaturi de noi sa fie una cât se poate de placuta.

Abordarea noastra este de a oferi cele mai înalte standarde de îngrijire, punând pe primul loc nevoile rezidentilor nostri. Noi oferim o atmosfera sigura si familiala în cadrul caminului nostru, si primim rezidenti pentru diverse perioade de timp. Unii dintre batrâni petrec timpul cu noi fie pentru câteva zile, pentru perioade scurte de timp, fie mai multi ani. Acestia sunt supravegheati de personal calificat ce asigura un regim optim de rezidenta în caminul nostru.

Rezidentii nostri sunt bine îngrijiti si îsi traiesc vietile în mod independent. Fiecare dormitor este primitor, curat si intim iar personalul nostru este mereu la dispozitia lor. Vârstnicii se pot bucura de televizor, radio, carti si reviste în orice moment al zilei, cât si de activitatile planificate de personalul nostru. Orele de masa sunt întotdeauna o încântare în caminul noastru, având în spate personal dedicat, oferind o variata selectie de mâncaruri gatite.

Întelegem ca fiecare rezident este diferit, indiferent daca este vorba despre dieta, tratament sau îmbracaminte oferindu-le toata atentia noastra în functie de nevoi. Personalul nostru este bucuros sa va raspunda oricaror întrebari sau nelamuriri si va face tot posibilul pentru a se îngriji de fiecare rezident în cel mai bun mod cu putinta.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0751761021; 0755275607
Str. Tineretului, Nr. 60, Margineni, judetul Bacau
Distribuie