Allmetal Industries- Porti,garduri, mobilier, balustrade, scari din fier forjat, Bucuresti

Scari interioare sticla drepte

Scarile interioare sticla reprezinta acele modele de scari prin intermediul carora se poate respira un aer contemporan. Prin montarea scarilor interioare sticla in spatiul vital – se aduce in prim plan o nota creativa, deloc usoara, prin care transparenta este la ea acasa. Efectul unic creat de acest model de scari interioare sticla este demn de remarcat si apreciat. Lumina este prezenta si vizibila intr-un mod corect, scarile interioare sticla creandu-i acesteia mediul propice de deschidere. Aplicarea acestui model de scari interioare sticla in casa Dvs – poate spune multe, punandu-si amprenta in aria pe care o populeaza. Scarile interioare sticla reprezinta un stil modern, de ultima generatie, o adevarata inovatie in domeniul decoratiunilor interioare. Executarea scarilor interioare sticla este posibila prin folosirea metodei de securizare si laminare a sticlei in mai multe straturi.

 

Scarile interioare sticla contin elemente confectionate din geam laminat-stratificat in doua sau in mai multe straturi. In crearea scarilor interioare sticla se utilizeaza geamuri care au dimensiuni diferite. Ultimul strat al acestora este cunoscut sub denumirea de strat de uzura. Stratul de uzura din componenta scarilor interioare sticla poseda proprietati antialunecare, nuante de culori diversificate si alte artificii de efect.

Scarile interioare sticla sunt adevarate elemente decorative, care dau spatiului o luminozitate aparte, cladind un joc al culorilor si al efectelor acestora. Prin alegerea scarilor interioare sticla, putem face un exercitiu creativ, de atingere a celor mai ascunse coarde sensibile ale ,,eului” nostru interior. Scarile interioare sticla se disting in marea de variante de scari existente pe piata de gen, prin originalitatea si personalizarea pe care o poate contura prin simpla lor prezenta.

Montarea scarilor interioare sticla nu prezinta protectie la incendiu si pot colapsa la temperaturi foarte ridicate, de aici rezultand idea ca obiectivul, in care aceste scari interioare sticla isi vor face simtita prezenta, trebuie sa fie prevazut cu sisteme de securitate in acest sens. Scarile interioare sticla pot fi regasite atat in spatiile de locuit, cat si in cadrul cladirilor destinate activitatilor de birou.

Galerie foto
  • ...
  • ...