Pro Clima Group Bucuresti - Comercializare si montaj aer conditionat

Gree Lomo 18000 Btu

Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China, este cel mai mare producător mondial de aparate de aer conditionat . Prin intermediul a opt baze de produc?ie pe care le detine în China, Vietnam, Pakistan ?i Brazilia, Gree poate produce pana la 27 de milioane de aparate de aer conditionat reziden?iale ?i 2 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual. Gree produce toate păr?ile componente ?i este singura marca in China clasata ca brand mondial.

Alegerea unui echipament Gree cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate. Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator.De asemenea freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

Usor de intretinut, filtru Catechin, functia I-Feel ( senzor de temperatuta in interiorul telecomenzii), debit volumetric de aer in functie de nevoile utilizatorilor. Foloseste mai putina energie electrica pentru a functiona si va pastra temperatura camerei exact asa cum l-ati setat. Acest model de aparat de aer conditionat este ideal pentru spatiile rezidentiale, camere de hotel, case, vile, apartamente, garsoniere, dormitoare si living-uri, oferind o eleganta estetica inedita incaperii, precum si o eficienta sporita in racirea si incalzirea aerului.

  • Filtru Catechin – Imbunătăteste calitatea aerului prin eliminarea sau reducerea mirosurilor neplăcute si a alergenilor.
  • Eficienta mare, functionare silentioasa – Eficientă sporită si functionare silentioasă datorită designului inovativ.
  • Auto restart – Aparatul reporneste păstrând functiile setate anterior în cazul realimentării cu energie după o pană de curent.
  • Functionare incalzire / racire – Functionare stabilă in regim de răcire sau incălzire la temperaturi ambientale de până la -15°C
  • Protectie la aer rece
  • Dezghetare inteligenta – reduce pierderile de energie ?i timpul de decongelare dezghe?and numai atunci cand este necesar in loc de dezghetare dupa un program setat.
Galerie foto
  • ...