PRO Academy Afterschool

PRO Academy Afterschool

Suntem un proiect educational de tip before si after school adresat claselor pregatitoare pâna la clasa a IV-a inclusiv. Pe lânga activitatile zilnice de pregatire a temelor, pe care le vom face într-un mod cât mai placut posibil pentru copii, oferim si oportunitatea de dezvoltare a personalitatii fiecaruia.

Copiii sunt calmi sau energici, visatori sau responsabili, introvertiti sau extrovertiti, la noi gasiti ateliere creative si personal dedicat cu o vasta experienta în domeniu. Copiii vor fi ajutati la descoperirea de sine si la interactiunea cu ceilalti, interactiune care lipseste atât de mult în contextul actual.

Suntem la 2 minute de mers pe jos de scoala 97! Nu traversam nicio strada intens circulata!

Spatiul este adecvat organizarii de activitati si jocuri didactice, de verificare si îmbogatire a cunostintelor generale si recreative. Cadrul creat de noi a fost gândit special pentru nevoile scolarilor, cu dotari adaptate vârstei si dezvoltarii lor. Dispunem de trei sali de clasa, dotate cu mobilier modern, achizitionat special pentru a garanta confortul si siguranta copiilor, oferim zone de relaxare în alte trei spatii, o sala de luat masa, grupuri sanitare separate pentru fiecare sala de clasa, intrari si iesiri distincte pentru fiecare sala în parte si un spatiu exterior generos în care vom desfasura activitati de relaxare, joaca si recreere.

Scoli în vecinatate:

  • Scoala gimnaziala nr. 97
  • Scoala gimnaziala nr. 81
  • Scoala gimnaziala nr. 190
  • Scoala gimnaziala nr. 79
Galerie foto
  • ...