Ecorecycling Environment, Constructii civile si industriale - Popesti Leordeni / Ilfov

Servicii de Proiectare

Servicii de Proiectare - Structura

Oferim servicii de proiectare pentru toate tipurile de constructii, structuri (cladiri de locuit, cladiri social-culturale (centre sociale, învatamânt, sanatate, sport, cladiri administrative), centre comerciale, cladiri industriale (hale, depozite), cladiri agrozootehnice (adaposturi pentru animale, depozite de produse agricole, cladiri pentru transportul calatorilor) etc.

Proiectarea este realizata de arhitecti si ingineri cu experienta bogata în proiectare, aplicând concepte moderne, utilizând programe moderne de calcul avansat si respectând codurile de proiectare în vigoare la data contractarii serviciilor de proiectare.

De ce sa ne alegi pe noi?

Solutiile de proiectare sunt agrementate de experti tehnici . Calitatea proiectarii este asigurata de verificatorii de proiecte atestati.

Câteva din serviciile oferite în domeniul proiectarii:

  • Proiectarea structurilor din beton armat
  • Proiectarea structurilor metalice
  • Proiectarea structurilor din zidarie
  • Proiectarea structurilor din lemn
  • Proiectarea structurilor din beton precomprimat cu armaturi preîntinse sau postîntinse
  • Proiectarea structurilor din beton cu armatura rigida (BAR);

Solutii Optime

Sisteme de cofraj si schela optimizate în concordanta cu specificacitatea proiectului, precum si liste de materiale necesare

Suport Tehnic

Suport tehnic si project-management continuu din partea specialistilor nostri chiar si direct pe santier

Planificare Fiabila

Prin reglementari conforme sistemelor utilizate sau calcule statice

Procesul

Ne implicam în proiectare din faza de concept, ca sa optimizam dispunerea si dimensionarea tuturor elementelor care decurg din cerintele beneficiarilor.Proiectam structuri din beton armat monolit, beton armat prefabricat, structuri din beton pretensionate, structuri metalice, structuri din lemn, structuri din lemn lamelar si solutii de consolidare ale structurilor existente.Asiguram si urmarirea proiectelor în santier, pentru verificarea implementarii corecte a solutiilor din proiect.

Galerie foto
  • ...