Manufaktura The Coffee Shop Restaurant, Bucuresti

Cafea boabe Columbia

Cafeaua boabe Columbia face parte din clasa Supremo. Numele cafelei provine de la cuvantul “supremo”, pe care columbienii il folosesc pentru boabele de cafea cu o calitate la superlativ. O cafea echilibrata, in care toate atributele – aciditatea, dulceata si amaraciunea – vor avea o intensitate medie insotita de note de piersica si citrice.

Cafeaua boabe Columbia va avea in espresso, in fundal, intotdeauna o usoara aciditate, de obicei, citrica, cu acelasi postgust. Prin urmare, este mai des pregatita folosind metode de filtrare, precum cafetiera cu filtru sau metode alternative, cum ar fi Aeropress, French press, V60 sau Chemex.

Galerie foto
  • ...
    Categorii
    Date de contact
    0728180002; 0728180004; 0765023990 (comenzi)
    Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42 D, Sector 1, Bucuresti
    Distribuie

    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate. Afla mai multe detalii

    Sunt de acord