Manufaktura The Coffee Shop Restaurant, Bucuresti
Coffee Shop

Cafea boabe Brazilia – o Arabica usor acida cu textura medie. Cultivata in aer liber, sub soarele darnic specific regiunii, cafeaua primeste o corpolenta placuta, usoara pe alocuri si o aroma unica, din care se evidentiaza notele de cacao, nuci si miere.Recomandam preparare prin metode alternative.

Savureaza o cafea boabe proaspat prajita cu un buchet unic de arome. Te va surprinde placut gustul de ciocolata si cacao, dar si notele subtile de vin si cedru.
Boabele de cafea arabica Indonesia se recomanda a fi prepare la filtru drip, espresso sau ibric.
Note
Vin, Cedru
Gust
Ciocolata, Cacao
Aciditate
Scazuta
Grad prajire Mediu\Cantitate 200 grame

Cafeaua boabe Columbia face parte din clasa Supremo. Numele cafelei provine de la cuvantul “supremo”, pe care columbienii il folosesc pentru boabele de cafea cu o calitate la superlativ. O cafea echilibrata, in care toate atributele – aciditatea, dulceata si amaraciunea – vor avea o intensitate medie insotita de note de piersica si citrice.
Cafeaua boabe Columbia va avea in espresso, in fundal, intotdeauna o usoara aciditate, de obicei, citrica, cu acelasi postgust. Prin urmare, este mai des pregatita folosind metode de filtrare, precum cafetiera cu filtru sau metode alternative, cum ar fi Aeropress, French press, V60 sau Chemex.