Absolute Pro Training - Cursuri online

Manager resurse umane

...
Manager resurse umane

  Cursurile de Manager Resurse Umane se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a managementului resurselor umane, urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.

...
Tehnici de recrutare si selectie a personalului

   Participand la acest curs veti afla metodologia si psihologia din spatele procesului de cautare executiva ( headhunting) si tehnicile avansate de cautare si selectie. Oferim participantilor o oportunitate de invatare experientiala a tehnicilor prin care pot identifica si atrage candidatii-cheie pentru rolurile strategice/de impact major in companii.

Printr-o programa de curs care abordeaza aspectele posibile ale unei cautari "dificile", participantii vor dezvolta competentele necesare prin folosirea unei combinatii de studii de caz, exercitii practice, jocuri de rol si proiecte live.

...
Legislatie si politici manageriale

 Actualmente , traversam o perioada fara precedent si trebuie sa facem fata acesteia. De aceea, HR managerul se implica mai mult, impunandu-se sa faca fata "crizei de crestere" prin: reajustarea grilelor salariale, regandirea si redefinirea sistemului de comp & ben, eficientizarea costurilor cu personalul, implementarea unui sistem de evaluare a angajatilor care sa aiba ca efect recompensarea angajatilor cu performante "reale" si nu in ultimul rand corelarea participarii la programe de training cu adevaratele "nevoi".