AC Arhitectura & Design Interior - Bucuresti

Servicii

...
Consultanta

Ai nevoie de o schita orientativa pentru spatiul tau? Nu stii daca culoarea draperiilor se potriveste cu cea a canapelei? Într-o sedinta de o ora îti raspundem la întrebari.

CUI I SE ADRESEAZA? 
Persoanelor care îsi doresc sa se ocupe singure de amenajarea unui spatiu, dar au nelamuriri si au nevoie de sfaturi, de exemplu:

– Vrei sa recompartimentezi / mobilezi si nu stii cum;
– Iti plac niste finisaje / piese de mobilier / decoratiuni si nu esti sigur daca se potrivesc între ele;
– Ai un stâlp / grinda / tevi în mijlocul casei si vrei sa le integrezi fara a fi deranjante functional si vizual;

...
Design interior

Fie ca este vorba de un apartament / casa sau de alte spatii (comerciale, birouri, restaurante, hoteluri), realizam proiecte complete de amenajari interioare: alegem finisaje, corpuri de iluminat, decoratiuni, mobilier, proiectam mobilier. Acestea vor fi reprezentate prin simulari 3D.

...
Coordonare de santier

Urmarim santierul prin vizite în momente cheie si ne asiguram ca fiecare specialitate (instalator, electrician, tâmplar, zugrav) a înteles ce are de facut si respecta întocmai proiectul.

...
Arhitectura

Proiectam constructii rezindentiale (case, blocuri), realizam extinderi în cazul constructiilor existente si alcatuim documentatii tehnice.

TEMA DE PROIECTARE 
Ne prezinti ce doresti sa faci pe terenul pe care îl detii, o suprafata aproximativa pe care sa o aiba constructia si ce functiuni sa contina.
ANTEPROIECT 
CERTIFICAT URBANISM CONSTRUIRE 
D.T.A.C. – REALIZARE PROIECT 
AVIZE + D.T.A.C. 
PROIECT TEHNIC ( PT ) 

Categorii
Date de contact
0722966851
Bucuresti,
Distribuie