Agencom Pantrans - Transport, distributie marfuri, Bucuresti

Transport national de marfa

...
Transport national de marfa

Compania noastra va pune la dispozitie urmatoarea lista de servicii pentru transport de marfa, interrn si international cu un parc auto propriu compus din autoutilitare de capacitate maxima 1,5 tone , volum 14-22 mc . Toate dubele sunt sigilabile , dotate cu echipamente de urmarire si pozitionare globala GPS si statii radio .

Primirea , gestionarea si urmarirea comenzilor se face printr-un dispecerat propriu , astfel incit de la primirea comenzii si pina la prezentarea la incarcare a autovehiculului timpul de asteptare sa nu depasesca 4 ore .

    • Transport de marfa intern ( Bucuresti - orice destinatie din tara );
    • Transport de marfa intracomunitar
    • Transport de marfa in Bucuresti
    • Transport de efecte personale intern si international
    • Distributie nationala de marfuri

      Din anul 2004 compania noastra opereza toata activitatea de transport auto de marfuri intr-un
    • sediu nou , modern , prevazut cu toate facilitatile aferente de depozitare si gestionare a marfurilor "over - night" , spati de intretinere tehnica auto parc propriu , precum si o retea informatica integrata flota - dispecerat.

 

      Prin aceasta investitie reusim sa asiguram clientilor nostri un inalt standard de siguranta si calitate a serviciilor oferite .


Compania noastra ofera pentru marfa Dvs , siguranta de la preluare si pina la livrare , in interiorul timpului de tranzit propus la initierea comenzii .

Categorii
Date de contact
0214342511; 0214342117
Str. Barsanesti, Nr. 28, Sector 6, Bucuresti
Distribuie