Agencom Pantrans - Transport, distributie marfuri, Bucuresti

Compania noastra

...
Despre noi

Compania noastra S.C AGENCOM PANTRANS SERVICE SRL a fost infiintata in anul 1991 , in premiera nationala , prin privatizare din fosta Centrala de Transporturi Auto, avind ca unic obiect de activitate expeditiile si transporturile de marfa, in trafic rutier, intra si extracomunitar.
In cei 20 ani de activitate compania noastra a derulat peste 18.000 de expeditii, fiind implicata in derularea unor proiecte logistice din industria petrolului, nuclearo-electrice, chimica, materialelor de constructii si curierat intern si international. In toti acesti ani activitatea sustinuta a board-ului , cu o vechime de peste 30 ani in transporturi, precum si implicarea activa si sustinuta a salariatilor nostri, au facut ca in timp numele societatii noastre sa fie asociat cu un inalt standard de seriozitate si calitate al serviciilor oferite.
In toti acesti ani de la infiintare si pina in prezent SC AGENCOM PANTRANS SERVICE SRL a figurat mereu in diferitele topuri de afaceri organizate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, de Primaria sectorului 6 sau, mai recent, de portalul de afaceri www.listafirme.ro. In anul 2002 compania noastra a primit distinctia "Oskar Capital" pentru cea mai stabila evolutie a deceniului.
Cel mai recent ne putem mandri cu locul 2 in "Top profit Romania 2010", sectiunea Romania microintreprinderi, domeniul 49 si Cod CAEN 4941 .  
Am adunat in tot acest rastimp in portofoliul nostru de clienti un numar de peste 200 companii romanesti si straine, carora prin proiecte proprii sau ca parte implicata in alte proiecte de mare anvergura, le-am asigurat servicii de logistica, transport si expeditie de marfa, pe cale rutiera. 
Timp de doua decenii am pus permanent in slujba clientului profesionalismul nostru, implicarea, rigurozitatea si seriozitatea.
Toti clientii nostri beneficiaza de urmatoarele avantaje certe : 
* Costuri minime: deoarece societatea noastra furnizeaza constant transportatorilor volume mari de marfa. Va oferim serviciile la preturi mai bune decat ati putea negocia direct cu acestia!
* Siguranta: in 20 ani de activitate am constituit un portofoliu de transportatori verificati, companii puternice cu activitate sustinuta si cu servicii de certa tinuta .  
* Tranzit minim al marfurilor: intotdeauna vom gasi solutia cea mai rapida , raportata la bugetul Dvs .

Categorii
Date de contact
0214342511; 0214342117
Str. Barsanesti, Nr. 28, Sector 6, Bucuresti
Distribuie