Albu Adrian Nicolae - Cabinet Individual de Avocat Bucuresti

Servicii drept civil

...
Avocat divort

Cabinetul de Avocat Albu, prin avocat Adrian-Nicolae ALBU, membru in Baroul Bucuresti din anul 1997, ofera asistenta si reprezentare juridica in cauzele avand ca obiect divort (prin acord, cu/fara copii); avocat divort din strainatate; exercitarea autoritatii parintesti (custodie comuna sau exclusiva); stabilirea locuintei minorului; pensie de intretinere; program de vizitare si de informare; suplinirea consimtamantului parintelui la calatoria in strainatate; abandon de familie sau nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului; ordin de protectie;  partajul bunurilor comune ale sotilor.

Pe site gasiti informatii despre serviciile complete ale Cabinetului de avocat ALBU si articole de specialitate.

Experienta, professionalism si onorarii corect stabilite !!! Contact: +40721.39.39.39. 

...
Avocat dreptul familiei

Cabinetul de Avocat Adrian Albu, acorda consultanta, asistenta si reprezentare juridica in cazurile de divort (prin acord, cu/fara copii), exercitarea autoritatii parintesti (custodie comuna sau exclusiva), stabilirea locuintei minorului la mama sau la tata, stabilirea, majorarea, reducerea pensiei de intretinere; legaturile personale intre parinti si copii (program de vizitare si de informare, corespondenta cu copilul), suplinirea consimtamantului parintelui la calatoria in strainatate; abandon de familie sau nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului, ordin de protectie, tagaduirea paternitatii, stabilirea paternitatii, recunoasterea copilului, partajul bunurilor comune ale sotilor.

...
Avocat partaj bunuri comune

Cabinetul de Avocat Adrian Albu ofera servicii de asistenta si reprezentare juridica in cazurile de partaj al bunurilor comune ale sotilor (devalmasie) sau a bunurilor aflate in coproprietate. Acest tip de cauze implică costuri mari (taxa de timbru, expertize de specialitate).

...
Dreptul de mostenire

Asistenta si reprezentare juridica in cauzele ce vizeaza stabilirea drepturilor succesorale si partajul bunurilor (mosteniri, partaj bunuri comune sau aflate in coproprietate), in procedura notariala sau judiciara.

...
Infiintare modificare ong asociatie/fundatie

Cabinetul de Avocat Adrian Albu ofera servicii de asistenta si reprezentare juridica, in fata autoritatilor sau a instantelor de judecata pentru infiintarea asociatilor si fundatiilor. Se asigura servicii pentru modificarea ONG: modificare numar asociati, majorarea patrimoniului social, modificare sediu social ONG, modificare obiective sau scop social, prestator de servicii sociale ONG, obtinere autorizatii si avize ONG. Orice ONG infiintat prin intermediul Cabinetului de avocat Albu va beneficia de onorarii preferentiale pentru modificarile ulterioare.

Categorii
Date de contact
0721.39.39.39
Str. Constantin Dobrogeanu Gherea , nr. 53BIS., sector 1,
Distribuie