Alflotrans - Transport rutier marfa, 1 Decembrie / Ilfov

Transport marfuri generale

...
Transport marfuri generale

Cand spunem marfuri generale, ne referim la o gama larga de bunuri si produse care pot fi transportate cu miljoace de transport standard.Transporturile generale de marfuri se realizeaza fie in regim exclusiv(camion complet) fie in sistem de grupaj.Oferim solutii de transport rutier de marfa cu o gama variata de vehicule: van-uri cu sarcina utila de pana la 1.5 to, camionete cu sarcina utila de pana la 3.5 to, camioane cu sarcina utila de pana la 24 to, cu diverse tipuri de carosari, dimensiuni si metode de incarcare (pe lateral, prin spate, pe deasupra, cu rampi etc).Avem la dispozitie variante atat pentru a transporta cantitati reduse de marfa, ca si greutate sau volum, cat si bunuri cu greutati mari, de ordinul tonelor, cu conditia sa nu depaseasca masa sau dimensiunile maxime admise in transportul marfurilor generale.Oferim solutii competitive pentru transporturile dumneavoastra atat pe plan local cat si pe plan European, in conditii conforme si proprii pentru un transport optim. Prin parteneriate solide, oferim o gama larga de servicii atat pentru firme cat si pentru persoane fizice, de la transport mobila pana la transporturi de peste 20 de tone.

  • Livrare rapida catre orice destinatie

    Poate una dintre cele mai des intalnite cerinte a clientilor este rapiditatea livrarilor. In limita regulilor si a reglemetarilor din cadrul transporturilor rutiere, vom incerca sa realizam pentru dumneavoastra transporturi cat mai eficiente din punct de vedere al raportului durata-calitate-pret.

  •  Transport dedicat sau grupaj

    Marfurile pot avea diverse dimnensiuni(in limita celor admise pentru transporturile standard), forme sau modalitati de ambalare. In functie de aceste criterii, transporturile se pot efectua in regim de grupaj sau exclusiv(camion complet). Noi vom gasi pentru dumneavoastra solutia ideala de transport a marfurilor.

  •  Costuri minime, siguranta maxima

    Costurile minime sunt o cerinta clasica a pietei. La fel de importanta este insa si siguranta transporturilor dumneavoastra din toate punctele de vedere. Vom avea pentru dumneavoastra cea mai buna oferta, care sa asigure toate cerintele unui transport optim.

Categorii
Date de contact
0740467580; 0732155762
Sos. Giurgiului, Nr. 264, Comuna 1 Decembrie, judetul Ilfov
Distribuie