Alian Prosper - Comercializare sisteme acoperisuri

Garduri metalice

...
Gard metalic orizontal (tip jaluzea)

Daca sunteti în cautarea unui sistem de garduri orizontale tip jaluzea din metal, care sa ofere atât intimitate, cât si un aspect placut, atunci gama noastra cu modele de garduri orizontale din metal reprezinta alegerea perfecta pentru dvs.
   Realizate din otel de calitate superioara dx51, aceste elemente de protectie sunt rezistente la coroziune, deformare mecanica si decolorare, asigurând o durata de viata de pâna la 60 de ani. 
   Gardul orizontal sau panourile de gard orizontal le producem la înaltimi si latimi personalizate si disponibilitate în peste 24 de nuante RAL, aceste elemente se potrivesc perfect cu diverse stiluri arhitecturale.
În plus, montajul si întretinerea sunt simple si rapide, datorita designului inteligent si materialelor de înalta calitate.
Fiecare model este echipat cu accesorii noi, oferindu-va optiunea de a alege între doua tipuri de finisaje premium: Mat dublu vopsit si Grademat vopsit pe ambele fete cu aceeasi culoare.
   Aceste finisaje nu numai ca asigura durabilitate si rezistenta împotriva factorilor externi, dar adauga si un plus de eleganta elementului de protectie.
Alegeti nuanta preferata din paleta noastra de 24 de culori RAL, pentru a va asigura ca sipca de gard aleasa va avea exact aspectul pe care vi l-ati imaginat.
   Prin urmare, daca cautati panouri de gard metalic care sa îmbine functionalitatea cu estetica, fara a compromite durabilitatea sau rezistenta, nu mai cautati.
Gama noastra de elemente de protectie orizontale din metal reprezinta investitia inteligenta pe care o doriti.

...
Gard metalic vertical (tip sipca)

Beneficiind de o tehnologie moderna, acest sistem de protectie ofera avantaje remarcabile pentru gardurile orizontale de tip jaluzea si cele verticale de tip sipca:

  • Poate fi produs la înaltimi  sau latimi personalizate, adaptându-se perfect nevoilor tale specifice
  • Disponibil într-o gama variata de culori, peste 24 de culori RAL si 12 modele, pentru a se potrivi cu designul acoperisului tau
  • Asamblare rapida si usoara a gardurilor metalice orizontale fara necesitatea uneltelor speciale
  • Componentele metalice sunt fabricate din otel, asigurând rezistenta ridicata la coroziune si decolorare
  • Durata de viata extinsa, de pâna la 30 de ani, oferind protectie pe termen lung
  • Design estetic, integrându-se armonios în peisajul casei tale.