Anastasia Beauty Center - Salon infrumusetare Bucuresti

Cosmetica

...
Mezoterapia faciala

Mezoterapia faciala este una din cele mai recente si mai eficiente metode de intinerire, utilizata pentru rejuvenarea faciala. Procedura implica infuzarea in piele, prin diferite metode, a unor cocktail-uri de vitamine, minerale, aminoacizi si coenzime. 

Studiile clinice au demonstrat eficienta mezoterapiei faciale, un tratament non-chirugical, minim invaziv si nedureros, cu rezultate excelente, de durata, in stimularea producerii de colagen, stergerea ridurilor, cicatricilor si a altor semne de imbatranire ale pielii.

...
Microdermabraziune

Rezultate rapide, durabile in combaterea ridurilor fine si de mimica, a acneei, cicatricelor, petelor de pigment si a celor de senectute, a vergeturilor si a altor probleme inestetice ale pielii se pot obtine prin microdermabraziune chiar la prima sedinta. Tratamentul cu aparatul de microdermabraziune se desfasoara fara dureri si nu are efecte secundare. Aparatul de microdermabraziune ajuta la indepartarea celulelor moarte si curata porii pielii cu o delicatete nemaiintalnita. In timpul tratamentului este nevoie de un contact minim intre suprafata pielii si mecanismul aparatului, ce minimalizeaza eventualele accidentari mecanice si astfel este posibila tratarea eficace si a pielii sensibile. Poate fi folosit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenurile seboreice, cu pori dilatati. Aparatul este usor de intrebuintat, este sigur, stabil si nu polueaza sonor. Pe langa aceste avantaje este usor de intretinut si este dotat cu cel mai performant filtru existent. 

Efectele sedintei de  microdermabraziune :

Eliminarea celulelor cornoase moarte;
Imbunatatirea functiilor pielii;
Marirea gradului de absorbtie a pielii;
Stimularea procesului de reinnoire a celulelor;
Sporirea fluxului de hranire si oxigenare a pielii;
Sporirea elasticitatii.
Tratamentul facial de microdermabraziune se utilizeaza pentru:

Riduri;
Curatarea pielii;
Acnee usoara;
Pete de senectute;
Cicatrice;
Pori dilatati.

...
Microneedling

Microneedling este o tehnica de estetica minim invaziva care face multiple micropuncturi în piele într-un mod sigur, controlat.

Rezultatele de reîntinerire sunt spectaculoase înca din prima sesiune, deoarece permit trecerea ingredientelor active la straturile profunde ale pielii, activând în acelasi timp mecanismele de regenerare si inducând formarea de colagen si elastina.

Este protocolul ideal pentru a arata perfect la un eveniment special sau în perioadele de stres si oboseala.

O tehnica minim invaziva care are un raport foarte scazut de complicatii asociate. Un eritem usor (înrosire), care dureaza 24-72 de ore si se calmeaza fara a fi nevoie de îngrijire speciala, permitând  clientilor sa revina imediat la rutina obisnuita.

STIMULEAZA crearea de colagen si elastina.
Îmbunatateste structura matricei de fibre care sprijina pielea, crescându-i fermitatea si elasticitatea.
STIMULEAZA productia factorului de crestere si regenerarea celulelor,
diminuarea ridurilor si a liniilor de expresie.
ESTOMPEAZA si CORECTEAZA petele întunecate recente si micile semne. Îmbunatateste aspectul vergeturilor si cicatricilor.
REDUCE marimea porilor.
ÎN TRATAMENTUL pentru ALOPECEIA , stimuleaza cresterea parului si previne caderea prematura acestuia.
ÎMBUNATATESTE patrunderea profunda a ingredientelor active aplicate sinergic cu tehnica.

Categorii
Date de contact
021. 411.01.54; 0727.573.730
Calea 13 Septembrie, Nr. 87-89 sector 5,
Distribuie