Camin varstnici Aroma de Primavara - Salaj

Despre noi

...
Despre noi

Caminul nostru este o locatie plina de viata, situat intr-o zona terapeutica, fiind asezat pe o arie de 5000 mp, incluzand in proprietatea sa spatii verzi, varietate florala, arbusti fructiferi si avand in dotare un foisor rustic pentru vara, terase, bancute, cu scopul de a crea pentru varstnici un mediu de socializare si relaxare.
Ne rezervam dreptul de a primi in ingrijire persoane care nu sunt in stadiul paleativ.

Gama de servicii pe care o punem la dispozitie in cadrul caminului privat, cuprinde atat facilitati de cazare si ingrijire, cat si de consiliere, consultanta sau tratament specializat. Puteti beneficia de serviciile oferite de Caminul pentru varstnici Aroma de Primavara si pentru o perioada determinata de timp, astfel:
 
In functie de necesitatile temporare ale familiei dumneavoastra de supraveghere a bunicilor.
Exemplu: familia dumneavoastra locuieste cu bunicul/a nedeplasabil/a si doriti sa mergeti in vacanta sau pentru o perioada mai mare de timp.
 
In functie de necesitatea urgenta a unor ingrijiri suplimentare datorate unui eveniment neprevazut.
Exemplu: persoana in varsta a suferit leziuni in urma unei cazaturi si pentru o perioada nu are voie sa se deplaseze.

In ambele cazuri, la caminul nostru se va bucura de ingrijire, confort si siguranta atat cat va este necesar. Scopul serviciilor enumerate in continuare este de a oferi batranilor dragi o batranete frumoasa si lipsita de griji.

Categorii
Date de contact
0722705346
Str. Principala, nr. 32, BOGHIS, judetul Salaj
Distribuie