Arpeggio Music School - Scoala de muzica Bucuresti

Cursuri copii

...
Lectii de pian

Lectiile de pian includ notiuni de teorie muzicala (citire note, solfegii, ritm, armonii, tehnici primare de studiu) dar si tehnici avansate de interpretare. De-a lungul timpului, metoda de predare a fost validata de premii catigate de cursantii nostri care au participat la concursuri de interpretare.

...
Lectii de chitara

Lectiile de chitara se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, incepand de la 7 ani dar si oricarui nivel de pregatire. Arpeggio Music School ofera lectii de chitara individuale, adaptate atat cursantilor adulti cat si copiilor. Lectiile cuprind notiuni de teorie muzicala (citire note, solfegii, ritm, armonii, tehnici primare de studiu) dar si exercitii tehnice avansate de chitara.

Lectiile de chitara imbina cunostintele de teorie muzicala cu aptitudinile practice, pentru un repertoriu in continua expansiune. Profesorii nostri sunt absolventi de Conservator dar si profesionisti implicati in diferite proiecte muzicale.

...
Lectii de tobe

Percutia dezvolta ritmicitatea dar si motricitatea cursantilor. Un tobosar bun se coordoneaza impecabil si este esential in dezvoltarea unei piese. Cursantii nostri au varste intre 6 si 40 de ani, lucreaza cu un percutionist experimentat, absolvent al Conservatorului din Bucuresti. 

Lectiile sunt individuale si dureaza 50 de minute. In cadrul unei lectii, cursantul parcurge atat notiuni de teorie muzicala cat si studiu instrumental.

...
Lectii de canto

Lectiile de canto antreneaza creativitatea si expresivitatea. Exercitiile dezvolta talentul vocal si miscarea scenica. Lectiile sunt atat individuale cat si pentru grupuri. In anumite puncte cheie de evolutie, cursantii au ocazia sa intre intr-un studio profesionist unde pot inregistra melodiile pe care le lucreaza. Profesorii de canto, absolventi ai Conservatorului, predau atat tehnica vocala pentru muzica clasica dar si tehnica vocala pentru pop-rock.

Categorii
Date de contact
0723360063
Str. Petre Cretu, Nr. 29, Sector 1
Distribuie