Axiven Pest Control - Deratizare, dezinsectie, Dezinfectie ,Bucuresti si Ilfov

Produse

...
Capcane daunatori

Capcanele sunt dispozitve care au rolul de a captura sau elimina daunatorii. Ele pot actiona împotriva rozatoarelor, insectelor, serpilor sau a animalelor patrupede, cum sunt cainii sau pisicile. Capcanele adezive detin suport solid, pe care se adauga adeizul cu atractant. Adezivul este non toxic si nu reprezinta un pericol pentru mediu sau pentru animalele de companie. Axiven Pest Control foloseste o serie de capcane fiabile, fiecare etichetata clar, precizând si indicând scopul, dar si continutul. Statiile de momeala sunt proiectat pentru a anihila insectele, fiind sigure pentru oameni si animale.

...
Statii de intoxicare

Statiile de intoxicare sunt dispozitive create pentru infestarile cu rozatoare. Sunt confectionate, în general, din plastic, metal, dar si carton (pentru spatiile interioare). Se monteaza pe traseele observate ale rozatoarelor, având mai multe intrari pentru hrana.  Statiile de intoxicare sunt sigure pentru oameni si animalele care nu sunt vizate, fiind prevazute cu o cheie.

...
Fly Killere

Sunt aparate care folosesc razele ultraviolete pentru a atrage daunatorii. Pot contine banda adeziva pentru capturarea insectelor sau pot fi prevazute cu un sistem care le elimina prin electrocutare. Lumina UV este cea care atrage insectele zburatoare, iar odata atinse, acestea sunt eliminate.

Aparatele sunt o varianta eficienta pentru controlarea insectelor, nefiind daunatoare mediului înconjurator, combaterea acestora fiind efectuata în lipsa tratamentelor chimice. Dispozitivele sunt prevazute cu grila electrificata, care foloseste atractia luminii UV. Rata de capturare este ridicata si sunt recomandate atât pentru spatii comerciale, cât si pentru locuinte.