Biotiful - Salon de frumusete Bucuresti

Servicii

...
Infrumusetarea parului

De la colorare, la decolorare, tratamente anti-cadere, de îndreptare, stimulare de crestere, masaj capilar, tuns si coafat, pâna la diagnosticarea si tratarea individualizata a parului, toate aceste servicii se regasesc în portofoliul nostru - totul non-toxic!

...
Infrumusetarea tenului

Departamentul de cosmetica trebuie sa fie oaza ta de relaxare, locul în care te bucuri de tratamente cosmetice non-toxice, realizate cu brandurile de elita mondiala, precum Elemis si Lakshmi, de care pielea ta se va îndragosti iremediabil!

...
Infrumusetarea unghiilor

Pe lânga tehnica si experienta bogata a Nail-Artistelor noastre, lucram cu cele mai respectate branduri la nivel mondial, care asigura o rezistenta fantastica, o intensitate incredibila a culorii si un finish exact asa cum l-ai visat!

...
Infrumusetarea genelor

Genele Hollywood iLashes sunt singurele care pot sa ofere privirii tale absolut orice efect îti doresti - business, clasic, natural, elegant, xd ilashes, cat eye, fine russian volume, royal russian volume, hollywood effect. Specialistele noastre se vor asigura ca vei avea gene usoare, lejere, delicate, superbe.

...
Infrumusetarea pielii

Epilatul poate sa fie si un tratament, atunci când folosesti produsele de înalta calitate de la Lycon, singurele din lume ce îti ofera un epilat 100% igienic. Ceara contine uleiuri esentiale si rasini naturale, tratând în proportie de 100% foliculita si scazând gradul de durere cu 50%.

Categorii
Date de contact
0754575195
Barajul Arges, Nr. 41D, Sector 1
Distribuie