Birou de Arhitectura si Design Interior - Ilfov

Consultanta

...
Comsultanta

Consultanta reprezinta un proces ce se deruleaza de la prima intalnire si pana la finalizarea proiectului de arhitectura si caruia ii acordam o importanta deosebita. In cadrul discutiilor purtate va punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru ca dumneavoastra sa puteti face alegerea potrivita si in cunostinta de cauza fara inerentele surprize neplacute ce pot aparea in lipsa comunicarii.

Pornind de la solutiile tehnice si functionale si continuind cu cele legate de designul interior si alegerea materialelor si a mobilierului, echipa noastra va ofera cele mai bune solutii si cei mai buni furnizori de pe piata, toate acestea reflectandu-se intr-un raport calitate/pret avantajos pentru dumneavoastra.

Comunicarea intre echipa de lucru si beneficiar este importanta si necesara pentru asigurarea unei colaborari eficiente, dar consultanta inseamna chiar mai mult decat atat, obiectivul nostru fiind ca dumneavoastra, prin informatiile complete si complexe pe care vi le furnizam, sa fiti intru totul asigurat ca ati facut cea mai buna alegere.

Categorii
Date de contact
0722999937
Str. Amurgului, Nr. 64, Popesti Leordeni, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
Distribuie