BucurestiTransport.ro - Transport marfa si mobila, Bucuresti

Transport Marfa Bucuresti

...
Transport Marfa Bucuresti

Filozofia  companiei noastre de transport marfa Bucuresti este bazata pe trei mari directii si anume:

  • autovehicule dotate cu tot ce este necesar( lift hidraulic pentru o incarcare operativa si facila, chingi pentru ancorare, lise pentru transbordarea marfurilor, consum redus de combustibil) generatoare de reducerea timpului alocat operatiunii de transport marfa, implicit a unor preturi de bun simt;
  • personal calificat, cu exerienta relevanta in transporturi pe rute nationale si internationale, atent si receptiv la toate doleantele clientilor nostri;
  • disponibilitate continua, 7 zile din 7 pentru oferirea unor servicii ireprosabile la tarife rezonabile, de obicei mult sub cele practicate de concurenta.

Organizam incarcari complete in toate localitatile din Romania astfel incat la orice ora aveti la dispozitie in exclusivitate una din autoutilitarele noastre pentru a efectua transportul dorit.

Avem tot ce ne trebuie pentru a va oferi servicii la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Atat experienta noastra in transportul international de marfa, cat si atentia acordata cerintelor dumneavoastra sunt calitatile cheie ale companiei noastre.

 

In functie de nevoile dumneavoastra puteti alege din parcul nostru auto:

– dube 3.5 tone cu volum util 12m3

– dube 3.5 tone cu volum util 17m3

– autoutilitare 3.5 tone carosate cu volum util 24m3 dotate cu lift hidradulic ce poate ridica pana la 800 kg.

– dube 3.5 tone frigorifice cu volum util de 11m3, 12m3, 15m3

– autoutilitare 3.5 tone necarosate basculabile