Cambridge Academy - Centru oficial de pregatire pentru examenele Cambridge Buftea

Ateliere de weekend

...
ENGLISH FOR MINIS

  • Acest curs sprijina dezvoltarea naturala a  copilului, pune accentul pe dezvoltarea personalitatii si se centreaza pe potentialul extraordinar de dezvoltare a copilului mic. Toate acestea în contextul asimilarii limbii engleze prin activitati ludico-educative.

  • Una dintre ideile de baza din spatele acestui  curs este ca, copiii ghideaza procesul de învatare în propriul ritm, îi ajuta sa se dezvolte, îsi construiesc propria experienta de învatare alaturi de un profesor care creeaza un mediu de sprijin centrat pe copil cu scopul de a produce interesul spontan al copilului pentru învatare în contact strâns cu realitatea prin investigare senzoriala si activitate practica, astfel satisfacând pe deplin nevoile de dezvoltare ale copilului.

  • Învatarea armonioasa se produce doar atunci când se dezvolta concomitent inteligenta cognitiva si cea emotionala, ceea ce înseamna cresterea atât a mintii, cât si a inimii prin experienta de la clasa.

  • Cursul English for Minis se caracterizaza prin „calm, claritate, curaj, compasiune, mirare, bucurie, creativitate, conexiune si distractie”.

...
ARTE PLASTICE SI VIZUALE

  • Practicarea activitatilor de arte plastice are nenumarate beneficii pentru dezvoltarea copiilor. Artele plastice stimuleaza atât procesele cognitive si motorii, cât si imaginatia si creativitatea, ajutând copiii sa-si exprime emotiile, într-un mod liber si creativ.

  • Atelierul de Arte Plastice si Vizuale este menit sa ajute cursantii sa patrunda în tainele artei decorative si picturii ca modalitate de recreere si hobby.

  • De la desen în creion/pastel (natura statica, paginatie, constructia obiectelor, proportii), pictura în acrilic pe hârtie (tehnica, cromatologie), la discutii pe teme de arta ca mod de exprimare, notiuni de istoria artelor moderna si contemporana, atelierele noastre de creatie se remarca prin diversitatea temelor, tehnicilor si materialelor folosite.

...
FULL SPEAKING COURSE

  • Foarte multe oportunitati de continuare a studiilor sau angajare în numeroase domenii de activitate necesita acum abilitati puternice de comunicare în limba engleza, devenind asadar o componenta indispensabila a competentelor de baza asteptate de la orice absolvent de universitate.

  • Scopul principal al acestui curs este de a va ajuta atât la dezvoltarea abilitatilor de comunicare, cât si la consolidarea limbajului adaptat noilor contextelor sociale, academice sau de business,   prin utilizarea corecta a notiunilor intermediare de gramatica a limbii engleze.

  • Metode folosite: simularile, dialogurile dirijate, jocurile de rol.

Categorii
Date de contact
0720888108; 0720888118
Str. 23 August, nr. 75, Buftea, judetul Ilfov
Distribuie