Casa Chic - Tamplarie termopan, jaluzele si rulouri, Bucuresti

Jaluzele, rulouri, rolete si usi de garaj

...
Jaluzele Orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupa un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie împotriva caldurii si, în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor.

Firma noastra va pune la dispozitie o mare diversitate de modele si culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioara. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigura atât protectia solara cât si protectie vizuala împotriva privirilor indiscrete.

...
Rolete textile

Roletele textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentând o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, în anumite situatii putând înlocui jaluzelele verticale. Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si în acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci când se doreste pot fi strânse cu usurinta în partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

...
Rolete Carnival

Roletele CARNIVAL sunt un alt produs rezultat in urma unor incercari de a combina diferite materiale si a obtine forme si decoruri noi. Roletele CARNIVAL au materialul in forma de niste falduri pe orizontala, falduri care in pozitia “deschis” sunt pliate lasand intre ele un spatiu cu material transparent prin care patrunde lumina in interior iar in modul “inchis” faldurile se indreapta inchizand spatiile respective.

...
Rulouri exterioare pentru ferestre si usi

Rulourile exterioare, fie ele aplicate sau suprapuse, cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte, cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie. Dupa cum se stie, tamplaria in combinatie cu geamul termopan asigura o bariera termica ridicata a spatiilor construite fata de mediul exterior. Din cauza razelor de soare directe aceasta bariera devine ineficienta. Rulourile exterioare vin in ajutorul tamplariei, creand impreuna o bariera termica si fonica foarte ridicata, atat vara cat si iarna.

Societatea noastra confectioneaza rulouri din aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica, cu dimensiuni de 39 mm sau 45 mm, intr-o varietate mare coloristica si dimensionala, in functie de fiecare proiect in parte.

...
Usi garaj

Avantajul usilor de tip rulou fata de cele sectionale consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.

...
Jaluzele Verticale

Jaluzelele verticale reprezinta o modalitate practica si deosebit de eleganta de protectie împotriva lumininii naturale si de pastrare a intimitatii caminului sau spatiilor interioare comerciale si de birouri.

Jaluzelele verticale s-au raspândit rapid capatând o popularitate tot mai mare datorita ambiantei elegante pe care o confera spatiului în care sunt amenajate si lejeritatii de manevrare.

Jaluzelele verticale sunt realizate într-o mare diversitate de modele si de culori, oferind posibilitatea utilizarii lor în spatii dintre cele mai diferite: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale etc.

Prin urmare, în functie de modelul ales, puteti sa conferiti spatiilor interioare pe care doriti sa le amenajati un stil modern, elegant, serios sau plin de viata în functie de destinatia acestora. De asemenea modalitatea de concepere a mecanismului de închidere / deschidere ofera posibilitatea controlarii cantitatii de lumina care patrunde în încapere într-un mod extrem de facil.