Casa cu Arte - Cursuri Bucuresti

Cursuri limbi straine

...
Curs limba germana

Intr-o societate globalizata ca cea actuala, simpla cunoasterea a limbilor straine nu mai este de ajuns. Capacitatea de a întelege si aprecia valorile unei culturi diferite , de a accepta diversitatea ca pe o sansa de imbogatire a spiritului uman, cultivarea unei atitudini pozitive in fata noului, toate acestea vor juca un rol urias in viata noilor generatii, inclusiv pe plan profesional, acolo unde vor fi expusi  unui mediu international si vor trebui sa faca fata si provocarilor multiculturalismului.     

Gandit special pentru copii, modulul pentru incepatori va pune accentul pe educarea valorilor enumerate mai sus. Metoda pedagogica predominanta va fi cea a predarii artistice si folosirea transdisciplinaritatiii pentru descoperirea informatiei din diverse unghiuri, cu ajutorul exercitiilor provenite din domenii artistice precum teatru,stiinte , pictura, euritmie etc .Astfel, cunostintele nu vor fi doar asimilate mecanic de copil, ci vor fi si vietuite interior, oferindu-le sansa sa descopere spiritul limbii germane intr-un mod placut si antrenant.

...
Curs limba franceza

Invata limba franceza cu un profesor nativ !
Pt copiii pâna la 6 ani: învatarea începe cu cântece si povesti simple povestite cu ajutorul marionetelor . Ne jucam în franceza si învatam notiunile si expresiile de baza, cele mai familiare cuvinte. Pentru aceasta vârsta e important sa interiorizam spiritul limbii franceze, sa percepem muzicalitatea si armonia sa deosebita.
dupa 6 ani : începem sa integram în cursuri, treptat, structurile gramaticale pe care le vom pune în practica prin jocuri si dialog in situatii reale (gatind, mergând la magazin, în parc etc)Pentru adulti  sunt posibile doua module -franceza “conversationala, curenta” sau franceza “business”Nivelul elevului este testat si masurat în mod regulat conform standardelor FLE. (De la A1 la C2)Pentru grupuri ( familii sau angajati) se pot configura si cursuri intensive înainte de plecarea într-o tara unde aveti nevoie de limba franceza.