Centrul de meditatii si dezvoltare personala

MEDITATII MATEMATICA

...
MEDITATII MATEMATICA

Meditatiile la matematica se realizeaza într-o atmosfera placuta si interactiva, profesorii nostri îi ajuta pe copii sa învete matematica cu placere. Meditatiile la matematica sunt pentru asimilarea materiei scolare , Evaluare Nationala, Examen Bacalaureat, corigente, admiteri.

Daca aveti nevoie de meditatii pentru Evaluarea Nationala, va suntem alaturi cu aplicatia AlegLiceu pentru aceia care vor sustine admiterea la liceu. În câteva secunde, pe baza criteriilor alese de parinte, aplicatia AlegLiceu emite un raport cu lista de licee unde e recomandat sa fie înscrie elevul pentru a MERGE LA SIGUR!

Intra pe www.alegliceu.ro si vezi detalii!

Calitatile dupa care ne-am selectat profesorii sunt:

 •  
  experienta în a lucra cu elevi aflati la diverse niveluri de cunostinte;
 •  
  calitati pedagogice;
 •  
  metode flexibile de lucru, în functie de personalitatea elevului;
 •  
  rabdator, empatic;
 •  
  sa explice de câte ori este nevoie;

Facem meditatii la matematica pentru elevi clasele a V-a pâna la a XII-a.

Profesorii nostri pregatesc cu succes atât elevi care doresc sa înteleaga materia scolara cât si pe cei care au de sustinut examene scolare.

Indiferent care este nivelul de cunostinte al elevului în acest moment sau obiectivele vizate, în Centrul nostru gasiti profesorii potriviti!

Pentru a continua pregatirea scolara si pentru examene, facem si meditatii online la matematica. Suplinim perioadele în care scolile sunt închise si lucram în avans.

Sedinta de meditatii dureaza 2 ore.