Centrul Shakti

Masaje

...
Drenaj limfatic

Masaj de Drenaj Limfatic – Sanatatea este in mainile tale Durata 60′ /90′ /120′ pret 175/ 240/ 290 Lei  Pachet 10 sedinte 60′ pret 1500 Lei Pachet 10 sedinte 90′ pret 2000 Lei

*Optiunea de 60′ nu este potrivita pentru un prim masaj de drenaj limfatic, va rugam sa optati pentru sesiune de 120′ sau de 90′.

Imagineaza-ti sistemul limfatic ca un sistem de filtrare a toxinelor! Ca orice sistem de filtrare, trebuie “curatat” din cand in cand iar drenajul limfatic este cea mai eficienta si totodata cea mai relaxanta metoda in acest sens. Este cea mai profunda forma de detoxifiere a organismului, la care orice persoana ar trebui să apeleze, macar de cateva ori pe an. Celulita, retentia de apa, un sistem imunitar slabit, o circulatie deficitara si chiar si ridurile sunt consecintele unui sistem de filtrare “infundat” sau plin de toxine. Drenajul limfatic previne si trateaza aceste probleme, oferind totodata o binemeritata relaxare.

...
Masaj de relaxare

Masaj de relaxare – O binecuvantare pentru trupul tau tensionat durata 60′ / 90’/ 120′        pret 145/ 210/ 265 Lei Pachet 10 sedinte 60′      pret 1200 Lei

Ai nevoie de o portie de rasfat dupa o zi grea la munca? Ori poate ca esti în cautarea unei solutii si ai nevoie sa-ti “scoti din priza” mintea o vreme? Esti o persoana conservatoare sau, pur si simplu, stii ce ai nevoie si nu ai chef acum sa încerci o terapie noua? Ei bine, daca te regasesti in cele de mai sus, atunci raspunsul este simplu: vino sa faci un masaj de relaxare.

...
Masaj anticelulita

Masaj Anticelulitic – Manevre ferme pentru rezultate ferme Durata 60′ pret 145 Lei Pachet 10 sedinte 60′ pret 1200 Lei

În termeni simpli, celulita este caracterizata prin inflamarea tesutului celular subcutanat, retentie de apa  si cresterea si distribuirea neregulata a toxinelor si grasimilor in zona feselor, coapselor sau a abdomenului. Celulita poate fi declansata de factori multipli, de la o alimentatie haotica si nesanatoasa, pana la sedentarism si chiar cauze subtile cum ar fi o stima de sine scazuta sau o atitudine pasiva in viata. De aceea, pe langa sedintele de masaj anticelulitic, vei primi de la specialistii nostri sfaturi privind stilul de viata, alimentatie si chiar o intelegere mai profunda asupra cauzelor emotionale care au dus la instalarea acestei afectiuni, pentru ca noi credem cu tarie in abordarea holistica a problemelor de natura fizica, iar celulita nu face exceptie.

...
Masaj Ayurvedic

Masaj Ayurvedic – Centrul Shakti pune 5.000 de ani de traditie în serviciul tau Durata 80′ pret 230 Lei Pachet 5 sedinte pret 1000 Lei

Conform traditiei ayurvedice, boala, suferinta, nefericirea sau tensiunea apar atunci cand nu suntem aliniati cu natura noastra interioara. Cu alte cuvinte, cand uitam de noi si ne lasam inghititi de valtoarea sarcinilor de zi cu zi, fara sa facem ceva pentru noi. In limba sanscrita, Ayu inseamna viata iar Veda inseamna cunoastere, astfel ca o traducere potrivita pentru Ayurveda ar fi “cunoasterea vietii”. Masajul ayurvedic este despre a te cunoaste pe tine insuti si, in conformitate cu dosha ta (sau constitutia ta fizica, psihica si energetica), masajul va fi adaptat nevoilor tale. Echilibru, energie si elevare spirituala, intr-un singur masaj!

...
Masaj cu roci vulcanice

Masaj cu roci vulcanice Durata 90′ pret 230 Lei Pachet 5 sedinte pret 750 Lei

Ai o muncă de birou care te obligă să stai multe ore pe scaun? Simți că tensiunea ți s-a acumulat în mușchii spatelui și în umeri? Îți faci griji mai mult decât obișnuiai să-ți faci? Ai zile când ești cu moralul la pământ? Suferi de dureri de cap? În partea a doua a zilei constați că ai picioarele umflate? Câteva ședințe de masaj cu roci vulcanice te-ar ajuta să repari dezechilibrele care îți creează aceste neplăceri.

...
Masaj cu bete de bambus

Masajul cu bete de bambus Durata 60′ pret 140 Lei Pachet 10 sedinte 60′ pret 1100 Lei

Faci sport și ai dureri musculare după o perioadă în care ți-ai solicitat organismul mai mult decât de obicei? Ai celulită și vrei o metodă care să-și facă într-adevăr treaba? Ești obosit și lipsit de energie și ai nevoie de un masaj care să te stimuleze puternic pentru a te revigora? Vrei, pur și simplu, un masaj de întreținere care să-ți asigure menținerea tonusului muscular și psihic? Dacă ai răspuns cu “da” la oricare dintre întrebări, atunci probabil că ți-ar prinde bine un masaj în forță cum este cel cu bețe de bambus.

...
Masaj Hawaian Lomi Lomi

Masajul hawaian lomilomi Terapia mainilor iubitoare Durata 90′ pret 230 Lei

Prin terapia “mainilor iubitoare”, terapeutul kahuna urmareste ca prin fiecare atingere sa realizeze conectarea si/sau reconectarea intre corp, inima si spirit. Conexiunea nu poate fi decat afectiva, prin empatie, terapeutul transmitand permanent principiile Huna si urmarind cu pasi limpezi traseul principiului: “Fii in prezent, ca sa te poti transforma!” Masajul Lomi-Lomi este unic prin miscarile si manevrele executate de terapeut. Tehnica folosita presupune folosirea antebratelor, coatelor si mainilor, iar miscarile se fac prin gesturi lungi si continue, fara intreruperi sau miscari sacadate. Senzatia resimtita in timpul acestui masaj este asemanatoare unor valuri care invaluie tot corpul.

Categorii
Date de contact
0755069569; 0311072943
Str. Cristofor Columb, nr. 3, sector 1,
Distribuie