Clinica Eminescu 100 - centru de diagnostic si tratament Bucuresti

Pediatrie

...
Pediatrie

Pediatria este o ramura a medicinei care studiaza mecanismele de dezvoltare, diagnostic, tratament si prevenire a bolilor din copilarie.

 

Bolile copiilor pot fi diferite: dermatita atopica, astm bronsic, gripa, difteria, tuse convulsiva, rahitism, varicela si altele.

 

Înainte de începerea tratamentului, medicul diagnostica boli în functie de simptome. Terapia în pediatrie are, de asemenea, propriile sale caracteristici, în contrast cu medicatia pentru adulti.
Foarte des, la baza bolilor copilariei se afla tot felul de cauze externe: stresul informational, însotit de o crestere a încarcaturilor educationale; mediul inconjurator toxic si alimentatia nesanatoasa; cresterea stresului emotional; încalcarea regimului zilnic si o serie de alti factori.

 

Cauza sanatatii precare a unei persoane la vârsta adulta este adesea o boala a copilariei. Prin urmare, diagnosticul precoce al bolilor si identificarea proceselor patologice nu sunt poate nicaieri mai importante decât în pediatrie.

 

Diagnosticat si vindecat în timp util în stadiile incipiente ale bolii, în viitor copilului i se ofera posibilitatea de a duce o viata activa completa. Pediatria din centrul nostru foloseste metode de diagnostic extrem de precise si metode moderne de tratament, ceea ce va permite sa identificati boala în primele etape ale dezvoltarii acesteia si sa faceti fata efectiv acesteia.

 

Pediatrii nostri supravegheaza si monitorizeaza în mod constant sanatatea copilului dvs., coopereaza activ cu specialisti din alte sectoare ale medicinei pentru a oferi servicii de calitate si asistenta necesara.

Categorii
Date de contact
0219979; 0751128113
Str. Mihai Eminescu, nr 100, sector 2,
Distribuie