Coders Lab - Cursuri IT

Cursuri de programare la Coders Lab

...
Curs Tester Manual

Devino un tester manual. Invata metodologia si instrumentele de testare ale software-ului care verifica daca functioneaza în conformitate cu cerintele clientului. Acest curs este cel mai rapid mod de a intra în lumea IT.

De ce cursul de testare manuala?

Acest curs este cea mai rapida modalitate de a intra în industria IT - în doar 6 saptamâni vei deveni tester de software si vei începe sa cauti un loc de munca. Ca parte a cursului vei sustine examenul ISTQB recunoscut de angajatori.

Meseria unui tester implica cautarea erorilor în software. Vei avea nevoie de calitati precum rabdarea, meticulozitatea, curiozitatea, dar si deschiderea si capacitatea de a empatiza cu utilizatorul. În calitate de tester, vei lucra adesea cu membrii echipei, în special cu programatori. Prin urmare, trebuie sa fii si comunicativ.

 

...
Curs Python Developer

Devino un dezvoltator back-end - programeaza logica din spatele unui site web sau al unei aplicatii web. Python este, de asemenea, potrivit pentru analizarea unor cantitati mari de date. Aveti contact cu el, în fiecare zi folosind Instagram, Spotify sau Netflix.

De ce un curs Python?

Python este un limbaj back-end cu o gama foarte larga de aplicatii. Interactionezi cu el în fiecare zi în timp ce utilizezi Instagram, Spotify sau Netflix. Cu ajutorul acestuia, nu numai ca vei crea logica din spatele site-urilor web, dar o poti folosi si pentru a analiza cantitati mari de date sau chiar pentru a programa inteligenta artificiala.

Cursul este predat de la baza. Daca esti interesat de functionarea unui site web sau a unei aplicatii web, daca doresti sa stii cum sa creezi o logica datorita careia sunt afisate diverse date în browser, de ex. o lista de hoteluri disponibile în Barcelona, iar daca îti place sa lucrezi independent si nu doresti sa ai contact direct cu clientul - alege acest curs.

...
JavaScript Developer

JavaScript DeveloperCURSURI DE PROGRAMARE

Nr. 1 la noi cu siguranta. Acesta este limbajul care permite interactiunile dintre utilizator si site-ul web sau o aplicatie web. Este esential în dezvoltarea de software.

De ce un curs JavaScript?

JavaScript (JS) este un limbaj front-end folosit pentru a programa ceea ce vede utilizatorul în fereastra browserului. Este unul dintre cele mai importante limbaje de programare din lume. Este folosit de companii precum FacebookUber and PayPal.

Cursul începe prin a acoperi elementele fundamentale. Daca doresti sa creezi site-uri web si aplicatii clare si intuitive si, în acelasi timp, ai un simt al esteticii, îti pasa de detalii si îti place sa vezi rapid rezultatele muncii tale - acest curs este pentru tine.

Categorii
Date de contact
0741041995
Bucuresti
Distribuie