Constant Art - Consultanta situatii de urgenta

Securitate incendiu

...
Securitate incendiu

Expertizarea tehnica de calitate a proiectelor, a executiei lucrarilor si a constructiilor pentru cerinta esentiala “SECURITATE LA INCENDIU”, conf. Legii 10/1995, lege privind calitatea in constructii, modificata prin Legea 123/2007 si H.G.R. nr. 925/1995 privind aprobarea Regulamentului de verificare si expertizare tehnica de calitate a proiectelor, a executiei lucrarilor si a constructiilor.

Verificarea proiectelor in conformitate cu prevederile Legii nr. 10, lege privind calitatea în constructii, pentru cerinta de calitate ,,C” – securitate la incendiu, atat pentru constructii cat si pentru instalatii (Cc si Ci).

Intocmirea Scenariilor de Securitate la Incendiu – cerinta impusa de prevederile Normelor Generale de aparare impotriva incendiilor aprobate prin OMAI Nr.163/29.III.2007 si intocmit conform Ordinulului MI nr. 130/25.01.2007 pentru aprobarea Metodologiei de elaborare a scenariilor de securitate la incendiu.

Optimizarea proiectelor in ceea ce priveste masurile de securitate la incendiu adoptate.

Consultanta tehnica de specialitate la proiectarea cladirilor, pe timpul construirii obiectivelor de investitii si la exploatarea acestora.

Consultanta tehnica in vederea realizarii Receptiilor la terminarea lucrarilor pentru obictivele de investitii (cladiri civile si industriale).