Corkline - Solutii de placare cu pluta a peretilor si pardoselilor, Bucuresti

Izolare fonica

...
Placi de Pluta expandata

Placile de pluta expandata folosite pentru izolarea fonica sunt produse din materie prima selecta, cu mai multe granule, mai mici, formand o densitate mai redusa si o textura fina a suprafetei.Indicate pentru izolarea fonica a incaperilor, placile de pluta expandata reduc volumul sunetului pentru a obtine o absorbtie a sunetului si un tratament acustic in salile de teatru, de concerte, scoli, sali pentru receptii si alte incaperi unde este necesara reducerea timpului de rasfrangere a sunetului.

Acoperind plafonul unei incaperi cu placi de pluta expandata este suficient pentru a spori considerabil conditia fonica a acesteia. Pentru a obtine o izolare fonica excelenta, este necesara folosirea unor materiale care atenueaza frecvente joase, pentru ca absorbtia simultana a frcventelor joase si inalte nu poate fi gasita in materiale simple.In ceea ce priveste problemele de transmitere a zgomoteleor intre incaperile invecinate, sau dintre exterior si cladire, solutia cea mai buna este umplerea partiala sau totala a cavitatilor goale ale zidurilor cu pereti dubli.

Avantaje:

  • Corectia fonica a unui spatiu
  • Izolare fonica impotriva transmisiei zgomotelor provocate de aparatele de zbor
  • Reducerea timpului de ecou³

...
Izolarea sunetelor de impact

Pentru a reduce gradul de raspandire la etajele inferioare a sunetului generat de impactul mersului pe podea, deplasarea mobilei sau caderea de obiecte, este necesara aplicarea unui element flexibil intre pardoseala si placa de beton – Placi de Pluta Expandata.

Caracteristici tehnice:Densitate: 100 / 120 kg/m³Coeficient de conductivitate termica: 0,037 / 0,040 w/mKCoeficient de absorbtie la 500 C.P.S: 0,33 / 0,35

Reducerea gradului de raspandire a zgomotelor de impact