Dg Tel Serv - instalare si configurare sisteme de supraveghere profesionale Bucuresti

Date

...
Servicii date

Societatile noastre va ofera servicii informatice complete: consultanta IT, proiectare si realizare retele structurate, solutii de interoperabilitate si conectivitate profesionale (VPN/VOIP), instalari camere de supraveghere IP/DVR, instalari-configurari de sisteme de operare server sau desktop (Linux/Microsoft), instalare drivere, aplicatii, utilitare, creare conturi de mail si solutii complete pentru situri web. Instalam doar sisteme de operare achizitionate de dvs. cu licenta de la furnizorii de software.

...
Mentenanta - service - upgrade

Clientilor nostri le oferim pachete personalizate de service si mentenanta a retelelor si echipamentelor IT, la preturi promotionale.

Preturile promotionale sunt valabile doar pentru clientii care contracteaza servicii complete de instalari retele date-voce!

Pachetele noastre de service includ optimizari retele informatice si de telefonie, mentenenata sisteme de operare desktop sau server, asamblare sisteme PC, diagnosticari si testari componente hardware, instalari si configurari periferice, devirusari, transferuri sau salvari de date, administrare situri web, etc.

Categorii
Date de contact
0726549509
Bd. Timisoara, nr. 92, sector 6, Bucuresti
Distribuie