Dezinsectie, dezinfectie, deratizare Bucuresti

Deratizare Bucuresti

...
Deratizare

DERATIZARE – este folosita in combaterea rozatoarelor care, dupa cum se stie, in urma cercetarilor efectuate au o organizare foarte bine pusa la punct, fiecare colonie de rozatoare (soareci, sobolani) are in componenta masculi tineri care, dupa ce gasesc hrana îi aduc si pe ceilalti sa se hraneasca, drept pentru care s-au folosit substante care actioneaza letal in 5-7 zile prin coagularea sanguina (animalul, simtindu-se rau, se retrage in galerie si moare acolo, evitandu-se astfel aparitia de mirosuri in spatiile tratate). Substantele folosite sunt momeli raticide pe baza de cereale, carne, sange si grasimi animale care nu mucegaiesc, avand in componenta substantele active din generatia a treia. Substantele folosite au in componenta o solutie foarte amara, (evitandu-se astfel ingerarea raticidelor folosite de catre oameni), se aplica in statii de intoxicare si sunt recomandate in gradinite, penitenciare, scoli, spitale, mega si super-market-uri, depozite de produse alimentare si nealimentare, etc.

Societatea noastra este avizata pentru efectuarea lucrarilor de deratizare, avand in dotare:

  • Personal de specialitate – operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
  • Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO.

Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre BAYER – Germania si Colkim – Italia de unde noi le importam.

Cum lucram?

DDDRapid va ofera NON-STOP servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie! Ne adaptam la nevoile fiecarei situatii si stim cat de important este sa putem intervenii imediat. Serviciile noastre sunt realizate in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului iar solutiile utilizate nu sunt periculoase pentru oameni/ animale.

Deratizarea reprezinta un proces absolut necesar cand aveti de a face cu rozatoarele. Conform legislatiei in vigore, deratizarea se face regulat: o data la trei luni, in scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei daunatorilor sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Pe toata perioada contractuala, societatea noastra va ofera GARANTIE. La terminarea serviciilor de Deratizare se semneaza un proces verbal, necesar organelor de control (DSP, DSV), in care sunt notate toate caracteristicile interventiei: data efectuarii lucrarilor, cantitatea si denumirea solutii folosite, metode utilizate, etc. Acest proces verbal, va sustine activitatea in cazul in care organele competente efectuaza inspectii si reprezinta documentul in baza caruia se poate face dovada lucrarilor prestate.

Daca este necesar sa revenim intre operatiile prestabilite, o vom face GRATUIT pana la exterminarea tuturor rozatoarelor. Totodata, pentru a va face mai usoara activitatea, fie ea profesionala sau personala, va invitam sa descoperiti mai multe informatii citind paginile noastre special create:

Ce este dezinsectia? si Ce este dezinfectia?.

Aplicarea anumitor tipuri de substante pentru deratizare nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.

Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.

Categorii
Date de contact
0790556408; 0721807407
Str. Fantanica , nr.36, cladire O, etaj 1, ap. 4, Sector 2, Bucuresti
Distribuie