Document Bucuresti - Dealer si service echipamente Xerox

Despre noi

...
Despre noi

S.C. Document SRL este o societate cu capital privat, persoana juridica romana, infiintata in anul 1994.

Incepand cu anul 1995 firma Document SRL devine dealer autorizat Xerox in urma semnarii contractului cu Xerox Ltd.In 1996 firma adopta logo-ul "Your office partner", inregistrat la OSIM.In 1999 Document SRL devine SERVICE PARTNER al Xerox Ltd. In domeniul echipamentelor digitale.Din anul 2000, Document SRL devine PREMIUM PARTNER al Xerox Ltd.Din anul 2006, Document SRL devine XEROX AUTHORISED CONCESSIONAIRE. 

 

 Misiunea noastra In concordanta cu strategia Xerox, promovam barnd-ul Xerox ca brand de referinta in domeniul de activitate prin istorie, fiabilitate, inovatie, solutii menite sa mareasca productivitatea si sa creasca satisfactia si beneficiile clientului. 

 

 Valorile noastre Conceptele cheie ale viziunii Document SRL sunt “profesionalism” si “incredere”. Este important pentru noi sa devenim partenerul de nadejde, la care clientul sa apeleze cu incredere avand convingerea ca va gasi solutii potrivite, personalizate, la problemele si necesitatile pe care le are. Calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim este o preocupare importanta pentru angajatii firmei noastre. 

 

 Compania Document SRL a proiectat, implementat si imbunatatit, la nivel de organizatie, sistemul de management integrat calitate-mediu in conformitate cu prevederile standardelor SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2005. Cota de piata Compania Document SRL isi desfasoara activitatea in principal in Bucuresti si Giurgiu, si in cei 17 ani de activitate ca partener Xerox a dezvoltat un portofoliu considerabil de clienti, colaborand cu firme si institutii de renume atat din mediul de stat cat si din cel privat. 

 

 Solutii si produse oferite Promovam intreaga gama de produse si solutii oferite de Xerox:·         Solutii complete si complexe de management al documentelor·         Solutii pentru birouri·         Solutii de tipar digital·         Hartie si media speciale·         Consumabile·         Servicii de mentenanta si inchiriere echipamente Pe langa gama Xerox comercializam si alte brand-uri cunoscute in piata de profil: Brother, HP, Canon, Lexmark, Epson, etc. Va stam la dispozitie oricand pentru consultanta, produse si servicii de calitate! Contactati-ne negresit!