Dr. Mircea Teodor Merchea - Medic stomatolog, Specialist Implantologie Bucuresti

Implantologie

...
Implantologie

Implant Alpha Bio-Nobel Biocare USA (toate accesoriile incluse)
Implant Straumann- Straumann Grup Elvetia (toate accesoriile incluse)
NOU!! Implant Trabecular Metal by Zimmer USA
Implant Zimmer
Aplicare capa de vindecare (pentru pacientii cu implanturi inserate in alte clinici)
Bont protetic (pentru pacientii cu implanturi inserate in alte clinici)
Coroana metalo-ceramica pe implant
Coroana zirconiu- ceramica pe implant (depinde de stratificare)
Supraproteza pe implante (Overdenture)- sistem Rhein si dinti din compozit

...
Implantologie

Implantologia este poate cea mai grea, dar si cea mai frumoasa ramura a medicinei dentare. Ea reprezinta solutia ideala pentru tratarea edentatiilor, fie ele partiale, sau totale.

În calitate de Specialist implantolog, este de datoria mea sa ma asigur ca aspectul implanturilor este normal sau chiar mai placut decât al dintilor naturali.  Implantul dentar este componenta chirurgicala care se încorporeaza în osul mandibulei sau al maxilarului, în locul dintelui lipsa.

Desi frecvent se face o confuzie între ele, implantul si coroana sunt solutii de protezare indicate în patologii diferite. Proteza de tip coroana înlocuieste un defect al sistemului coronar dentar, pe când implantul înlocuieste radacina dentara absenta. Implantul este cel mai eficient mod de a proteza o bresa edentata. Implanturile preiau foarte bine datoriile radacinilor dentare, atât functionale, cât si fizionomice. Acestea au avantajul de a evita slefuirea dintilor vecini, necesari confectionarii unei punti dentare.

Acord o atentie deosebita procesului de osteointegrare pentru a ma asigura ca implantul a fuzionat perfect cu osul, iar lucrarea protetica va fi sustinuta cât mai multi ani. 

Implanturile folosite sunt de cea mai buna calitate, iar de curând am introdus si cea mai noua generatie de implanturi dentare de la Zimmer, Trabecular Metal, care permite cresterea tesutului osos inclusiv în structura implantului.