Electro Consum - Proiectare, instalare si intretinere sisteme supraveghere

Interfoane si Videointerfoane

...
ELECTRA - Fabrica De Interfoane

“ELECTRA este o companie 100% romaneasca, infiintata in 1991, avand o experienta de peste 17 ani in proiectarea, dezvoltarea si productia de interfoane si echipamente electronice. Prin calitatea deosebita, fiabilitatea recunoscuta si preturile competitive, ELECTRA este liderul incontestabil al pietei interfoanelor din Romania: o cota de piata de peste 75%, peste 1.500.000 de apartamente montate, peste 5.000.000 de utilizatori. In fiecare luna, 20.000 de apartamente din Romania sunt echipate cu interfon ELECTRA.”

 

...
Genway

Dezvoltare – Genway Purtator De Tehnologie

Inca din 1993 Genway a aplicat tehnologia R&D in fabricarea produselor electronice, in special al interfoanelor si sistemelor de acces. In prezent fabrica detine 20.000 m2 spatiu de productie, mai multe linii de productie automata, 11 departamente specializate, peste 500 de angajati si peste 100 de birouri pentru distributie in lume.

Strategia Companiei

Strategia companiei Genway este de captare a intrgii piete de interfonie, bazandu-se pe calitatea produselor, pe sistemul de service cat si pe fidelizarea distribuitorilor si sub-distribuitorilor.

Echipa Companiei

Exista o multime de talente ce au devenit membrii ai echipei Genway. Inca de la inceput compania a descoperit si incurajat tinerele talente cu care au stabilit relatii pe termen lung. Ei au crescut, s-au maturizat si s-au bucurat ce succesele companiei impreuna .

Centrul Tehnic

Genway are propriul centru de cercetare si dezvoltare cu mai mult de 80 de ingineri profesionisti. Echipa R & D a obtinut deja peste 30 de articole de brevet pentru invetii in industria sistemelor de securitate.

Design-Ul Produselor

Fiecare produs are la baza urmarea sfaturilor unor design-eri profesionisti . Acestia preiau ideea produsului de la fabrica dupa care, pentru stabilirea aspectului pun in raport atat usurinta untilizarii cat si a montarii fapt pentru care produsul final este unul accesibil usor de utilizat si de montat. In prezent Genway a lansa 5 serii de interfoane ceea ce cuprind peste 300 de modele produse si proiectate in exclusivitate de Genway.

Controlul Calitatii

Genway are un departament de control al calitatii cu personal specializat si echipamente moderne de testare a tuturor standardelor de calitate : CE, ROHS, FC, COM, FQC, IQC, IPQC.
In conformitate cu ISO9001: 2000 Genway a stabilit o echipa de inspectie independent profesionala de a inspecta performanta standard de lucru a interfoanelor si sistemelor de acces. Toate aceste eforturi se regasesc in calitatea produselor comercializate (interfoane, sisteme de acces, etc).

Sistem De Distributie In Intreaga Lume

Genway a reusit in cei 16 ani de activitate sa-si dezvolte peste 35 de filiale in intrega lume.