Elle Nails by Elena Stanici Salon de manichiura

Galerie Foto/video

...
Modele manichiura mirese

Alegerea modelului corect de manichiura pentru mirese este una foarte grea, deoarece fiecare femeie vrea sa arate cat mai bine in ziua nuntii. Exista o varietate de modele de manichiuri dintre care puteti alege. Desigur, optiunea voastra trebuie sa tina seama de mai multi factori, printre care: lungimea acestora, modelul natural sau prelucrat in saloane speciale, culoare, accesorii etc. Alegerea unui model dragut de manichiura mireasa, cu aplicatii florale din material acrilic poate fi o optiune minunata, daca sunteti in cautarea unui model elegant, dar simplu. Veti avea niste unghii sclipitoare si moderne. Puteti alege albul sau o combinatie de alb si roz, care sa dea o alura sofisticata, dar nu exagerata.

 

Manichiura frantuzeasca este, de obicei, modelul preferat de catre mirese, datorita simplitatii si elegantei fara varsta a modelului. Este un model pentru miresele care nu doresc neaparat sa faca din manichiura lor un punct separat de atractie.

 

Puteti alege si aplicatiile cu pietre sau cristale, alaturi de manichiura frantuzeasca. Veti avea un look discret, dar extrem de fabulos. Sunt numai cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa luati in calcul si acest model peren, venit din tara celor mai minunate parfurmuri.

Manichiura frantuzeasca se poate aplica atat pe unghii naturale, cat si pe unghii prelungite artificial. Rezultatul va fi la fel de uimitor, daca este executat de cineva cu experienta sau calificare in domeniu.

Aplicatiile de orice natura au menirea de a duce manichiura de mireasa la rang inalt. Este un model simplu, elegant, discret, dar tare atractiv. Veti arata cu totul diferit decat in cazul unei manichiuri simple, eventual monocrome.

Pe langa albul clasic sau rozul naiv, o alta culoare extrem de atractiva este auriul. Acesta se potriveste oricarei culori a rochiei de mireasa. Pe de alta parte, este o alegere indrazneata, care va transforma unghiile in adevarate piese de arta. Aplicatiile pot insoti cu succes aceasta culoare.

Aplicatiile pot fi 3D, pentru un efect si mai surprinzator. Unghiile vor arata extraordinar!

...
Modele unghii gel

Un concept chic unde cuvintele definitorii sunt eleganta, calitate si profesionalism.

 

Alegem cele mai fine extracte ale naturii care stimuleaza pielea pentru a ramane tanara si sanatoasa. Rezultatele sunt senzationale: maini tinere, fine, care arata bine. Unghii tehnice cu gel & intretinereNu mai suporti exfolierea si ruperea unghiilor tocmai atunci cand le aveai pe toate la aceeasi dimensiune? Poate ca e momentul sa incerci alternativa artificiala.Manichiura reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie.