Esho - Design interior Bucuresti

Design interior

...
Design interior rezidential

ESHO e one-stop-shop-ul celor care îsi doresc o amenajare completa, care sa le transforme casa în acasa. Amenajam case si umplem inimi înca din 2005, bazându-ne pe calitate, solutii premium si povesti – casele pe care le amenajam nu au o poveste; casele pe care le amenajam sunt ele însele o poveste.
Amenajam apartamente, case, vile, spatii rezidentiale indiferent de stilul pentru care optezi (case moderne, case clasice, case futuriste, în stil eclectic sau minimalist), dar mereu fundamentate pe eleganta si bun-gust.

...
Design interior comercial

Spatii comerciale

Servicii
Suntem one-stop-shop-ul favorit al celor care îsi doresc o amenajare completa, la cheie; ancorati în estetica functionala si dorinta constanta de mai bine, amenajam spatii comerciale cu sens, care spun cu adevarat povestea brandului.
Portofoliul nostru cuprinde amenajari interioare pentru mall-uri, design interior supermarket-uri, design interior pentru locuri de joaca, saloane Spa si de înfrumusetare; am îmbracat, totodata, si sali de sport, farmacii si showroom-uri, pentru ca fiecare spatiu merita un design de interior care sa genereze experiente desavârsite.
Solutiile noastre premium vin încuibate în colaborarile cu cei mai buni furnizori de pe piata, care asigura calitate superioara indiferent daca vorbim de pardoseli, mobilieri, solutii de iluminat si acustice sau textile si decoratiuni. Toate acestea pun bazele unei fuziuni complete între estetic si functional.

Design interior birouri

Servicii
Amenajarile interioare pentru birouri capata astazi un sens mult mai extins, astfel ca oferim solutii complete pentru spatiile tale:

...
Design interior Horeca

Design interior restaurante

Servicii
Dincolo de înfrumusetarea vizibila a spatiului, designul interior face parte chiar din strategia de branding a unui restaurant. Amenajarea cu bun-gust a unui restaurant genereaza trairi psihologice în rândul clientilor: spatiul armonios amenajat îi face sa se simta bine, sa manânce mai mult, sa îsi prelungeasca sederea.
Oferim servicii de amenajare la cheie pentru restaurante, terase, baruri, braserii si sali de evenimente; indiferent de spatiul pe care vrei sa îl amenajezi, la Esho cream fuziuni armonioase între arhitectura si design, culori, acustica, decoratiuni, felul în care sunt dispuse scaunele, toate acestea ca extensie a personalitatii brandului.
Ce aduce Esho în plus?

Servicii complete de amenajare interioara, acompaniate de instalatiile termice si electrice necesare;
Suntem o firma de design interior axata pe brand: ducem povestea brandului tau la potentialul sau maxim si o ancoram în estetica designului. Spatiul tau va deveni externalizarea povestii brandului, având impregnat un suflu al personalitatii tale.
Transformam designul din interior spre exterior, adica întelegem psihologia esteticului: felul în care arata un spatiu e despre felul în care oamenii se simt atunci când iau contact cu spatiul. În functie de sentimentele pe care vrei sa le generezi, conturam un design interior pe masura.

Design interior cafenele

Servicii
 
 
DESIGN INTERIOR CAFENELE
Designul interior contureaza atmosfera din orice cafenea, pub sau ceainarie. Felul în care arata un loc îi determina pe clienti sa revina, sa petreaca mai mult timp, sa recomande. Din acest punct de vedere, designul interior este parte integranta a strategiei de marketing. Amenajam cafenele ancorate în bun-gust care sunt definitia spatiilor primitoare si confortabile, iar proiectul nostru de design interior propune doar solutii complete.

Astfel, vom alege împreuna piesele de mobilier, corpurile si instalatiile de iluminat, instalatiile termice si electrice, pâna si obiectele de interior. Tu vii cu viziunea si povestea, iar noi le transformam în realitate, pentru ca designul interior final sa fie unic, desavârsit, ancorat în functionalitate si viziune estetica.

Design interior hoteluri

Servicii
Amenajam cu bun-gust, înca din 2005, spatii hoteliere în întregime – receptie hotel, camere cazare hotel, bucatarii hotel, holuri hotel, lobby hotel; punem pret pe valorificarea povestii nespuse si asiguram calitate premium atât pentru beneficiari, cât si pentru clienti. Hotelurile pe care le amenajam la cheie sunt bazate pe fuziuni armonioase între elegant si confortabil, rezistent si estetic, intim si rafinat.

Categorii
Date de contact
0219952
Bd. Geniului, Nr. 46-48, Sectorul 6,
Distribuie