Euro-Jobs Cursuri Bucuresti

Cursuri alimentatie publica

...
Curs Ajutor de Bucatar

Ajutorul de bucatar este o ocupatie din cadrul sectorului de productie (bucatarie) aflat într-o unitate de alimentatie independenta sau parte a unui complex hotelier, unitati de catering dar si în magazine, unitati volante, piete permanente sau semi-permanente.

...
Administrator pensiune turistica

Vrei sa sporesti gradul de activitate a pensiunii tale sau sa fi eficient în administrarea acesteia? Cursul de Administrator de Pensiune Turistica te va ajuta sa cunosti cele mai bune metode de promovare, de administrare si te va conduce spre succes.

Cursul de Administrator Pensiune Turistica propus de societatea noastra se adreseaza persoanelor care vor sa-si însuseasca cunostintele necesare gestionarii unei unitati de cazare, de la cei mai buni specialisti în domeniul turismului. Meseria de administrator de pensiune turistica va permite si dezvoltarea pe plan social, deoarece mereu veti avea ocazia sa dezvoltati relatii profesionale si sa intrati în contact cu multe persoane din diverse domenii.

 

Competente dobândite în urma cursului:

  • Comunicare eficienta la locul de munca si în echipa multidisciplinara
  • Contabilitatea în turism
  • Tehnici de vânzare
  • Marketing turistic
  • Potentialul turistic al agentiei
  • Organizarea activitatii în cazul pensiunilor turistice
  • Selectarea personalului
  • Alimentatia în cadrul pensiunilor turistice
  • Particularitati specifice pensiunilor turistice

...
Curs Ospatar/Chelner

Certificat acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice – Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

 

 

Profesionalismul ospatarilor este un aspect important deoarece are puterea de a atrage sau nu clientii. Daca vrei sa practici aceasta meserie si sa înveti cele mai eficiente tehnici de servire dar si cum sa eviti cele mai deranjante greseli fata de clienti, urmeaza un curs.

Obiectivul principal al unui bun ospatar este satisfacerea clientului pentru ca acesta sa fie multumit si sa revina. La finalul cursului, absolventii vor dobândi cunostintele, deprinderile si abilitatile necesare pentru a asigura îndeplinirea urmatoarelor obiective:

  • Sa poata identifica sarcinile de lucru în echipa
  • Sa poata enumera activitatile unitatilor de alimentatie si turism
  • Sa utilizeze tehnicile promotionale specifice pentru promovarea imaginii unitatii
  • Sa utilizeze corect documentele de evidenta operativa din turism si alimentatie
  • Sa utilizeze sistemele de servire, în functie de tipurile de preparate/ sa poata servidiferite categorii de preparate
  • Sa poata efectua servirea bauturilor conform regulilor specifice, folosind obiectele deinventar adecvate
  • Sa cunoasca modul de pregatire a amestecurilor de bauturi dupa metodele specifice;
  • Sa cunoasca regulile de servire specifice
  • Sa poata întocmi diferite tipuri de meniuri
  • Sa cunoasca modul de aranjare al mesei în functie de meniul stabilit, respectând etapelespecifice
  • Sa cunoasca normele de comportament profesional

...
Curs Lucrator in comert

Lucratorul în comert (vânzator produse alimentare/nealimentare) se ocupa în principal cu comunicarea cu clientii magazinului (a punctului de vânzare), organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitatii magazinului (punctului de vânzare), efectuarea vânzarii, încasarea contravalorii marfii, prezentarea produselor si serviciilor aferente vânzarii, promovarea imaginii magazinului (punctului de vânzare), mentinerea stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor cu vânzarile, întocmirea documentelor specifice activitatii de vânzare, precum si raportarea activitatii de vânzare.

Ocupatia de lucrator comercial apartine grupei de baza vânzatori din magazine si piete care, conform descrierii din COR, vând clientilor marfuri – în comertul cu ridicata si amanuntul – si probeaza calitatea marfurilor si modul de functionare a aparaturii expuse spre vânzare.

  • Ocupatia de lucrator comercial presupune vânzarea produselor, întocmirea si raportarea situatiei vânzarilor, actualizarea stocurilor de produse, operatiuni ce sunt realizate într-un cadru general de desfasurare a activitatii punctului de vânzare asigurat în conditiile respectarii normelor de calitate, igiena, sanitar-veterinare, protectia mediului si de sanatate si securitate în munca
  • Mediul de activitate al lucratorului comercial îl reprezinta punctul de vânzare în comertul cu ridicata si cu amanuntul.
  • Aceasta ocupatie necesita un nivel de pregatire si cultura / civilizatie corespunzator pentru a putea comunica cu persoane foarte diferite cu care intra în contact în activitatea desfasurata.
  • Nivelul de scolarizare minim acceptat pentru practicarea ocupatiei de lucrator comercial este, de regula, învatamântul general obligatoriu (în prezent 10 clase).

 

Competente dobândite în urma cursului:

  • Dezvoltare personala
  • Notiuni de igiena (asigurarea conditiilor igenico-sanitare)
  • Comunicare profesionala
  • Lucrul în echipa

Categorii
Date de contact
0727835929; 0726375837
Splaiul Independentei, nr. 319, Obiectiv 408, Cladirea W, Sema Parc, sector 6, Bucuresti
Distribuie